ACO PEJOVIĆ BESNOM MAŠINOM STIGAO NA ĆERKIN ROĐENDAN: Pevačeve naslednice zablistale, sve je spremno za veliko SLAVLJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.09.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom hotelu organizovana je velika proslava povodom rođendana pevačeve ćerke!

Pevač Aco Pejović organizvao je veliki proslavu povodom rođendana svoje ćerke Ive u jednom luksuznom hotelu u Beogradu. Na ovoj proslavi očekuje se mnogo zvanica i brojne poznate ličnosti, a naš portal bio je na licu mesta kako bi ispratio sve detalje slavlja koje se dugo spremalo. 

Popularni pevač i njegova lepa supruga Biljana prvi su stigli, oboje su bili elegantno obučeni i nisu skidali osmeh s lica, a na ovaj jako bitan porodični događaj su došli u besnoj mašini koja je sve prisutne ostavila bez teksta. 

Njegove ćerke uslikali smo na ulazu hotela, ali na sebi još uvek nisu imale svečane toalete koje će nositi, već su krenule da se obuku i spreme za proslavu u jednu od soba, a haljine koje su pripremile nosile u rukama.

Inače, poznato je da je Aco uvek kroz razgovore isticao koliko mu je porodica bitna i da mu je to najveći pokretač koji ima u životu. 

- U privatnom životu su mi se dešavali lični gubici, koje sam sam veoma teško podneo i od čega se još oporavljam. Međutim, tu su i oni veoma srećni momenti poput diplomiranja na Medicinskom fakultetu moje srednje ćerke Marije. Učinila me je najponosnijim ocem na svetu. Sve tri me svakog dana čine ponosnim ocem. Biljana i ja smo zahvalni bogu na tome u kakve su ljude izrasle naše ćerke. Moram da priznam da smo uradili sjajan roditeljski posaoPorodica je moja tvrđava. Njih četiri su moje sidro, ali i moje jedro, motor, pokretači svega. Sav uspeh o kome govorite ne bih imao da njih četiri nisu bile moja podrška, glas razuma - govorio je Aco jednom prilikom za domaće medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading