NIKADA NE BISTE REKLI DA JE OVO ACO PEJOVIĆ! Isplivala nikad viđena fotka popularnog folkera, svi gledaju u OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala fotografija iz Pejovićeve mladosti, jedan detalj je svima privukao pažnju!

NIKADA NE BISTE REKLI DA JE OVO ACO PEJOVIĆ! Isplivala nikad viđena fotka popularnog folkera, svi gledaju u OVO! (FOTO)

Foto: Promo

Popularni pevač Aco Pejović ove godine napunio je 51 godinu, a muzikom se bavi preko dve decenije. Rođen je u Prijepolju, a prvi nastup u Beogradu je imao 1994. godine. Godinama unazad poznat je po svom glasu i hitovima koji su neizbežni u kafanama, ali i po svedenom stilu, koji neguje tokom svoje višedecenijske karijere.

Na jednom profilu na društvenoj mreži Instagram isplivala je Pejovićeva fotografija iz mladosti. Popularni pevač je tada imao dugu loknastu kosu, a u restoranu je pozirao u duksu ljubičaste boje, što možete videti u nastavku ovog teksta.

 

 

Aco je više od dve decenije u braku sa svojom suprugom Biljanom, sa kojom ima tri ćerke, koje su uspešne. Pevač ih krije od očiju javnosti i retko kad govori o svom privatnom životu, zbog čega ga mnogi hvale.

Pejović publiku oduševljava i svojim gestovima i poznat je kao jedan od najvećih humanitaraca na našoj estradi.

Dirljiva scena iz Viteza u Bosni i Hercegovini, gde je Pejović nedavno održao koncert, raznežila je region. Tokom nastupa na binu je izašla devojčica kojoj je folker pre deset godina spasao život. Aco je pre skoro deceniju uplatio novac za Almirino lečenje, a ona je strpljivo čekala da održi koncert u njenom gradu i iznenadi ga. Pejovića je ovo toliko ganulo da umalo nije zaplakao na bini, gde je devojčica prišla da ga zagrli.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Aco Pejović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading