ĆERKA SAŠE MATIĆA KAO SA MODNE PISTE: Zbog fatalne lepotice svi trljaju oči, izgleda kao milion dolara (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

12.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerova naslednica izmamila uzdahe!

ĆERKA SAŠE MATIĆA KAO SA MODNE PISTE: Zbog fatalne lepotice svi trljaju oči, izgleda kao milion dolara (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Folker Aco Pejović večeras proslavlja najmlađoj naslednici Ivi 18. rođendan u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, a pored brojnih zvanica sa estrade, gala slavlje upriličio je i njegov kolega, pevač Saša Matić, koji se pojavio u pratnji svoje supruge Anđelije i ćerke Tare, koja je izrasla u pravu lepoticu.

Naime, Matićeva naslednica je na sebi imala usku, crnu, kratku haljinu sa golim ramenima, koja je istakla i njene duge i vitke noge, te su mnogi pogledi bili upreti samo u nju.

Podsećanja radi, Saša Matić je jednom prilikom pričao o svojim naslednicama, Aleksandri i Tari, kao i surpuzi Anđeliji, za koje kaže da su izvor njegove energije za sve ono što radi i čini u životu.

- Bez njih ne bih bio danas gde jesam. Uvek se trudim da ih iznenadim i verujte, to mi polazi za rukom. Tačno znam šta moje ćerke i supruga vole, te ih to sačeka ispod jelke. S obzirom na to da mi je gust raspored sa koncertima, ne možemo da budemo zajedno prvih dana januara, ali oko Božića smo skupa. Za božićne praznike, volimo da smo svi na okupu i da uživamo u vremenu koje kao porodica imamo. Veliki broj obaveza ne dozvoljava nam tako često da smo svi za trpezom, zato su praznici za mene sveti dani. Zaista sam ponosan na svoju porodicu i ćerke. Ponosan sam na to što su vredne i što ispunjavaju odlučno sve obaveze koje jedne tinejdžerke imaju - istakao je popularni pevač jednom prilikom za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading