SAŠA POPOVIĆ DIVLJA U MEČKI OD 200.000 EVRA: Pogledajte šta vozi direktor "Granda", napravio haos ispred hotela (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

12.09.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil Saše Popovića vredi čitavo bogatstvo!

Pevač Aco Pejović večeras proslavlja najmlađoj naslednici Ivi 18. rođendan u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, a na ovaj događaj pojavio se i kreativni dirkektor "Grand" produkcije, Saša Popović, u pratnji svoje lepše polovine, pevačice Suzane Jovanović, i to u besnom "mercedesu", čija cena ide preko vrtoglavih 230.000 evra.

Naime, Popović se sa suprugom dovezao skupocenom žutom "mečkom" spuštenog krova, a koja na tržištu važi za pravu "zverinu". Kako saznajemo, u pitanju je limitirana serija automobila, a poznati "grandovac" vozi jedan od najskupljih četvorotočkaša na estradi.

Inače, opšte je poznato da je Saša Popović veliki zaljubljenik u automobile, te uglavnom kupuje sportske modele, a nije nepoznanica i da ima čitav vozni park, čija cena dostiže neverovatnih 607.000 evra.

Podsećanja radi, bivši vlasnik "Granda" je pre sedam godina zajedno sa svojom surpugom Suzanom Jovanović pazarili luksuzan stan u Opatiji, na obali Hrvatskog primorja, za koji je par iskeširao vrtoglavih 300.000 evra, a nedavno su ga i potpuno renovirali, za šta su izdvojili čak oko 30.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
deda

03.10.2023 21:52

Sto da ne divlja kad mu ona deca donose brdo para...Vezuje ih sedmogodisnjim ugovorom za Grand I rade kao robovi 21 veka...Cita demagogija...Ubedjujes me da je za moje dobro to sto radim za tvoje dobro,,,,