ŠOKANTNA VEST UOČI VAŽNOG DUELA U BUDIMPEŠTI: Selektor Stojković neće moći da računa na fudbalera koji je nedavno oduševio kompletnu naciju!

Autor:

Sport

14.10.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada ipak poslednja umire.

ŠOKANTNA VEST UOČI VAŽNOG DUELA U BUDIMPEŠTI: Selektor Stojković neće moći da računa na fudbalera koji je nedavno oduševio kompletnu naciju!

Foto: Starsport

Ljubitelji fudbala u Srbiji imali su prilike da se nedavno uvere u kvalitete Filipa Ugrinića tokom susreta UEFA Lige šampiona u kojem je Crvena zvezda na stadionu "Rajko Mitić" dočekala švajcarski Jang Bojs iz Berna.

Iako se pojavila nada da bi dvadesetčetvorogodišnji fudbaler mogao uskoro da ponese i opremu srpskog nacionalnog tima i stavi se na raspolaganje selektoru Draganu Stojkoviću, kako prenose švajcarski mediji, do toga zasigurno neće doći.

Naime, direktor švajcarskog nacionalnog tima Pjerluiđi Tami je istakao:

- Filip Ugrinić je povređen, u suprotnom bi bio uz našu reprezentaciju sada. Ugrinić je spreman da igra za Švajcarsku.

Republika

Foto: Starsport

Trenutak kada Ugrinić postiže prvi pogodak za Jang Bojs protiv Zvezde na Marakani

 

Ostaje da se vidi da li u izjavi Tamija ima istine i da li do nekog obrta može doći u narednom periodu. Ipak, treba podsetiti da je na pitanje vezano za nastup u dresu "orlova", Ugrinić nedavno izjavio:

- Postoji želja da igram za Srbiju. Za sada se samo Švajcarska javila. Videćemo kako će ispasti.

Da podsetimo, Filip Ugrinić je svoju fudbalsku karijeru započeo u ekipi Luceran. Godinu dana je proveo na pozajmici u holandskom Emenu, a od leta 2022. godine je član ekipe iz Berna. Za mlađe selekcije Švajcarske odigrao je 12 mečeva i bio strelac dva pogotka.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bgd

16.10.2023 14:30

Proći će kao Samardžić tako da je bolje da igra za Švajcarsku. Od nas "nema leba".