SADA JE SVE KRISTALNO JASNO: Dileme su razrešene - u Budimpešti će se čuti pobednička pesma SRPSKIH NAVIJAČA!

Autor:

Sport

14.10.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstoji velika borba za prvo mesto u našoj kvalifikacionoj grupi.

SADA JE SVE KRISTALNO JASNO: Dileme su razrešene - u Budimpešti će se čuti pobednička pesma SRPSKIH NAVIJAČA!

Foto: Starsport

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje duel na "Puškaš Areni" protiv izabrane selekcije Mađarske, a pobednik navedenog susreta otvara sebi vrata pre pozicije u kvalifikacionoj grupi G.

Pre samo nešto više od mesec dana Mađari su na stadionu "Rajko Mitić" iznenadili izabranike selektora Dragan Stojkovića zabeleživši trijumf rezultatom 2:1, što će biti i dodatni motiv "orlovima" da se revanširaju severnim kompijama i da se iz međarske u srpsku prestonicu vrate sa tri velika boda.

Prethodnih dna, između ostalih i kladionice su putem kvota procenjivale mogućnosti večerašnjih rivala. Kako vreme prolazi kvota na našu reprezentaciju sve je niža.

Tokom jučerašnjeg dana, kladionica "SoccerBet" je procenjivala da obe reprezentacije imaju identičnu mogućnost ostvarenja trijumfa (2.80), međutim kako se početak susreta bliži, Srbija postaje favorit u navedenom meču.

U ovom momentu kvota na pobeud Mađarske iznoci 2.90, uspeh Srbije se vrednuje 2.80, dok prognoza da će se susret okončati podelom bodova iznosi 3.15.

Foto: Starsport

Detalj sa utakmie Srbija-Mađarska odigranog u Beogradu 7. septembra

 

Da podsetimo, večerašnji rivali u ovom momentu u okviru kvalifikacione grupe G imaju po deset osvojenih bodova, s tim što Mađarska ima i jedan meč manje odigran. U slučaju da Srbija večeras trijumfuje sa dva, ili više golova razlike, a pod predpostavkom da će do kraja kvalifikacija savladati Crnu Goru na beogradskoj Marakani i Bugarsku na Gradskom stadionu Dubočica, "orlovi" već večeras mogu obezbediti prvu pozicuju u kvalifikacijama.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading