LOZNIČKA SPORTSKA LEPOTICA VEĆ SADA SIJA PUNIM SJAJEM: Predsednik Vučić je najavio zvanično otvaranje stadiona - evo kako izgleda budući dom fudbalera Loznice! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.10.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve će biti spremno za polovinu meseca novembra.

LOZNIČKA SPORTSKA LEPOTICA VEĆ SADA SIJA PUNIM SJAJEM: Predsednik Vučić je najavio zvanično otvaranje stadiona - evo kako izgleda budući dom fudbalera Loznice! (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen

Fudbalski klub Loznica nakon prošlosezonskog ispadanja iz prvoligaškog karavana, od jeseni 2023. godine takmiči se u okviru Srpske lige Zapad i nakon osam odigranih prvenstvenih duela, sa skorom od četiri pobede, dva remija i isto toliko poraza, zauzima treću poziciju na tabeli.

Zeleno-beli u ovom momentu imaju sedam bodova manje u odnosu na lidera takmičenja čačanski Borac 1926 i svakako se očekuje da ekipa do kraja aktuelne takmičarske godine bude konkurent za titulu i povratak u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

Ekipa Loznice će uskoro imati sjajne uslove kako za trening, tako i za odigravanje mečeva, s obzirom da se radovi na igradnji novog stadiona "Lagator" nalaze u završnoj fazi. 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je tokom današnjeg obilaska novoizgrađenog autoputa Ruma-Šabac, novinarima potvrdio da će stadion u Loznici svečano biti otvoren 12 novembra, a zahvaljujući kolegama sa portala "Infolo.rs" u mogućnosti smo i da Vam prikažemo kako u ovom momentu izgleda veličanstveni "Lagator".

 

Kada je reč o takmičenju u okviu zapadne grupe srpskoligaškog karavana, Loznica u subotu 14. oktobra dočekuje novopazarsku Jošanicu, a moglo bi se očekivati da zeleno-beli svoj prvi prvenstveni meč na novoizgrađenom stadionu odigraju 18. novembra protiv ekipe Vrelo Sporta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (42)

Loading
Sanja

14.10.2023 12:49

Bice to najlepsi stadion u srpskim ligama.

Sanja

14.10.2023 12:52

Novi stadion u Loznici ce zasijati punim sjaje. Bice od velike vaznosti kako starijim tako i mladjim sportistima.

Marko

14.10.2023 12:54

Stadioni su mesta gde ce se okupljati mladi talentovani sportisti i u sport je itekako vazno ulagati.

Mika

14.10.2023 12:58

Izgradnja infrastrukture ostavlja mesta da se podigne nivo lige.