SINOĆ OZVANIČENJE SARADNJE, DANAS DEBI NA KLUPI: Može li Jeftić da ekspresno donese rezultate Krušedolu?!

Autor:

Sport

14.10.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bodovi sa gostovanja u Deču bi dobro došli klubu.

SINOĆ OZVANIČENJE SARADNJE, DANAS DEBI NA KLUPI: Može li Jeftić da ekspresno donese rezultate Krušedolu?!

Foto: FK Krušedol

U toku jučerašnjeg dana došlo je do smene šefa stručnog štaba, 10. prvenstveni meč Krušedola je na programu danas, pa je uprava morala brzo da reaguje po pitanju imenovanja novog trenera.

Krušedolci su juče, u toku večernjih sati iz kluba dobili informaciju ko će predvoditi ekipu u predstojećem periodu, odluka je pala da to bude Petar Jeftić (65). Igračku karijeri Jeftić je proveo na dosta "adresa", branio je boje Vranjske Banje, Bačkog Petrovca, Dunava (Stari Banovci), Poleta (Sase), Dinama iz Pančeva, Popinca, Putinca, Lljukova, Inđije..

Republika

Foto: FK Krušedol

Petar Jeftić

U protekloj godini, Jeftić je uveo fudbalski klub Susek iz Druge u Prvu novosadsku ligu, reč je o treneru koji je vlasnik "UEFA A" licence. Petar je na predstavljanju u Krušedolu izjavio:

- Poznajem kapacitet ekipe, izuzetno cenim i poštujem rad svoj prethodnika, nažalost ono što tim može, nije adekvatno ispraćeno rezultatima, što se negde dešava u sportu. Ponekad se rad ne ispalti odmah, nego u nekom vremenu ispred. Na meni je da što bolje upoznam momke u ovom kratkom periodu, mada ih većinu već znam, da podignem atmosferu i veru među fudbalerima i da ih razdrmam i probudim, da pokušamo da što bolje odigramo završetak prvog dela prvenstva. 

Trenerski debi Jeftić će na klupi novog tima imati danas kada Krušedol gostuje ekipi Sremca iz Deča. Reč je o sastavu koji se trenutno sa osvojenih 13 bodova nalazi na devetoj poziciji na tabeli, i koji je pred svojim navijačima u dosadašnjem toku prvenstva na skoru 1-3-1.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading