TRIJUMF NAD PARTIZANOM JEDINA "SVETLA TAČKA": Zajednička odluka kluba i trenera je da se prekine saradnja!

Autor:

Sport

13.10.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šteta, očekivalo se da će zajedno postići dosta bolje rezultate.

TRIJUMF NAD PARTIZANOM JEDINA "SVETLA TAČKA": Zajednička odluka kluba i trenera je da se prekine saradnja!

Foto: Facebook.com/printscreen

Istorijski plasman u Sremsku ligu doneo je svima u Krušedolu veliku radost, ali trenutna situacija na tabeli u višem rangu brine sve ljubitelje kluba.

Trenutno se tim Krušedola sa učinkom od jednog trijumfa, dva remija i šest poraza nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa pet osvojenih bodova. Na klupu ekipe je krajem meseca avgusta seo Darko Drljan, on je trenerski debi upisao protiv Partizana i tada je ostvarena pobeda, međutim serija nešto slabijih rezultata u nastavku dovela je do njegove smene.

Uprava Krušedola se svojim navijačima obratila saopštenjem na društvenim mrežama:

- Darko je tiho došao u naš klub, proveo u njemu nešto manje od dva meseca, prošao zajedno sa nama teške periode, možda najteže u skorijoj istoriji Krušedola, ali nakon dogovora došlo se do zajedničkog zaključka da je možda bolje da dodje do prekida saradnje. Obrisi Darkove filozofije počeli su da se ogledaju na našu igru, bio je to veliki posao i dug proces, nije možda završen u potpunosti ali drago nam je da smo takvog stručnjaka i čoveka imali u našim redovima. Darku želimo svu sreću u daljem bavljenju trenerskog posla, zahvaljujemo se na svemu što je učinio za naš klub.

Republika

Foto: FK Krušedol

Drljan je od danas "bivši"

Drljan je u dosadašnjoj karijeri u više navrata sa velikim uspehom predvodio Donje Petrovce, Šumar iz Ogara, Sloven iz Rume, Vrdnik, Radnički iz Iriga, ali jednostavno na klupi Krušedola nije uspeo da trgne igrače, i da zabeleži nešto bolje rezultate. 

Upravi Krušedola sada predstoji period pregovora sa potencijalnim rešenjima za njihovu užarenu klupu, cilj za drugu polovinu jesenjeg dela prvenstva je jasan, ekipi hitno treba "šok terapija" kako bi se napravio beg iz donjeg dela tabele.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading