RAD TRAŽI IZLAZAK IZ KRIZE U JOVANOVCU: Sloga je uspela da prebrodi seriju loših rezultata!

Autor:

Sport

13.10.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel dva tima iz sredine tabele.

RAD TRAŽI IZLAZAK IZ KRIZE U JOVANOVCU: Sloga je uspela da prebrodi seriju loših rezultata!

Foto: FK Rad Merošina

U okviru 11. kola Nišavske okružne lige ekipa Sloge 1980 iz Jovanovca ugostiće sastav Rada iz Merošine, utakmica se igra u nedelju, 15. oktobra od 14 časova i 30 minuta.

Domaćin nedeljnog susreta je do pre četiri kola bio u samom vrhu tabele bez poraza, ali je upravo u duelima sa timovima iz grupe "TOP 5" upisao tri vezana neuspeha i trenutno se tim iz Jovanovca sa 19 osvojenih bodova nalazi na šestom mestu u ligi. Uspeo je sastav Sloge da prekine negativnu seriju i u vanrednom kolu u sredu je slavio na gostovanju u Vitoševcu.

Kada je reč o mečevima na domaćem terenu, Sloga je od starta sezone odigrana četiri susreta i tom prilikom je zabeležila učinak od dva trijumfa, uz po jedan remi i poraz. Aktuelni lider na tabeli je jedini uspeo da odnese ceo plen sa ovog gostovanja u jednom jako uzbudljivom i kvalitetnom meču (3:2 za goste).

Republika

Foto: FK Sloga 1980 Jovanovac

Sloga ima odličan igrački kadar ove sezone

Tim Rada je nakon nešto slabijeg starta sezone vezao četiri trijumfa, ali je niz nastavio negativnim rezultatom, tri vezana poraza, što je dovelo do "silaska" na osmo mesto na tabeli. Pet pobeda i isto toliko neuspeha upisali su fudbaleri sastava iz Merošine u ovoj sezoni.

Sa pet dosadašnjih ligaških gostovanja tim Rada je u Merošinu doneo šest bodova, dok je na tri meča ostao praznih šaka. Sada ih duel u kojem idu na trijumf, jer se trenutno nalaze u lošoj formi, i žele da iz iste što pre izađu.

Prošlogodišnji dueli ova dva tima pripali su domaćini duela, Rad je slavio sa 4:1, dok je u drugom delu sezone Sloga bila bolja rezutlatom 3:1.

Sloga (Jovanovac) - Rad (Merošina)

Nedelja, 15. oktobar od 14.30

Teren u Jovanovcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading