SVI USLOVI ZA SPEKTAKL SU TU: Kvalitetan teren, sastavi i bitni bodovi za oba tima!

Autor:

Sport

13.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taskovići ili Mekiš?

SVI USLOVI ZA SPEKTAKL SU TU: Kvalitetan teren, sastavi i bitni bodovi za oba tima!

Foto: FK Taskovići

U okviru 11. kola Nišavske okružne lige ekipa Taskovića ugostiće sastav Mekiša, utakmica je zakazana za nedelju, 15. oktobar od 14 časova i 30 minuta.

Domaćin nedeljnog susreta je sezonu otvorio ubedljivim trijumfom nad Baličevcom (5:2), ali je nakon toga vezao pet poraza, koji se polako "ispravljaju" nešto boljim partijama u poslednja tri kola. Trenutno se tim Taskovića sa deset osvojenih bodova nalazi na desetom mestu na tabeli.

Ekipa je uspela da veže tri meča bez poraza, a u tom periodu je svoj bodovni saldo obogatila sa sedam bodova, što je odlična forma, imajući u vidu sam start prvenstva. Jako težak raspored imao je sastav Taskovića, liga je dosta jača u odnosu na prošlu godinu, što se vidi i po plasmanu na samom vrhu tabele.

Republika

Foto: FK Mekiš

Najavni poster

Nedeljni gost na jednom od najboljih terena u ligi biće novajlija u okružnom rangu, tim Mekiša koji se odličnim partijama pozicionirao u sam vrh tabele. Učinak od osam trijumfa i samo jednog remija dovoljan je za treće mesto, sa zaostatkom od dva boda u odnosu na lidera, ali uz meč manje u odnosu na njega.

Iz Mekiša su povodom meča 11. kola poručili:

- Protiv predstojećeg rivala smo do sada odigrali tri meča u svim takmičenjima, i imamo maksimalan učinak, ali smo tada naše duele igrali u nižem rangu, u velikoj meri smo izmenili sastave. Spremni smo za utakmicu, uz ogromnu podršku navijača možemo da ostvarimo jako bitan trijumf na teškom gostovanju. Kao što svi znate, naš tim ima visoke ciljeve i borićemo se do kraja da napravimo što bolji uspeh u ovom takmičenju. Najvažnije je da kao tim budemo na visokom nivou i da igramo onako kako najbolje umemo. 

Taskovići - Mekiš

Nedelja, 15. oktobar od 14.30

Teren Taskovića

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading