SPECIJALNA POZIVNICA ZA OVAJ MEČ NIJE POTREBNA: Derbi kola između Posavca i Siti Sport kluba će okupiti navijače!

Autor:

Sport

12.10.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivanja su velika.

SPECIJALNA POZIVNICA ZA OVAJ MEČ NIJE POTREBNA: Derbi kola između Posavca i Siti Sport kluba će okupiti navijače!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru osmog kola Prve beogradske lige (grupa A) sastav Posavac Tišme ugostiće ekipu Siti Sport klub, utakmica je zakazana za nedelju, 15. oktobar od 15 časova.

Domaćin nedeljnog susreta, ekipa Posavca je nakon promenjive forme u prva tri kola nove sezone ostvarila četiri vezana trijumfa, i sada se sa skorom 5-0-2 nalazi na deobi druge pozicije sa 15 osvojenih bodova. Šef stručnog štaba, Bulaja, je odlično sklopio sve kockice, a tome idu u prilog i trijumfi nad prošlogodišnjim članovima zonskog ranga, Lokomotivom i Sremčicom.

U poslednja četiri kola, Boljevčani su mrežu rivala tresli u 16 navrata, dok je njihov golman savladan u četiri situacije. Po broju postignutih golova, Posavac se nalazi na prvom mestu u ligi, sa 23 pogodaka.

Duško Bulaja, trener Posavca je za naš portal povodom derbi meča poručio:

- Posle ovih dosadašnjih rezultata, najiskrenije se nadamo da za nedelju ne treba neka specijalna pozivnica svima onima kojima je naš klub u srcu, da dođu na stadion i daju ogromnu podršku našim momcima, oni to i te kako zaslužuju.  U goste nam dolazi jedina neporažena ekipa u dosadašnjem delu prvenstva, to poziva na oprez i dovoljno govori o njihom kvalitetu, ali i mi i te kako svoje adute imamo, u ostalom igramo u našoj kući, a u njoj se isključivo mi pitamo. U odličnom raspoloženju i sa mnogo optimizma očekujemo ovaj duel, u kojem se sa pravom nadamo nastavaku serije odličnih rezultata, zato u nedelju svi na Posavac. 

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Najavni poster

Nedeljni gost na Posavcu biće trenutno jedini neporažni tim u prvenstvu, sastav Siti Sport klub, koji se sa učinkom od četiri trijumfa i tri remija nalazi na deobi druge pozicije na tabeli, upravo sa predstojećim rivalom. Ekipa i dalje traži pravu formu koja je trenutno promenjiva, što se može videti i po rezultatima, imajući u vidu da je neke "lake mečeve" na papiru uspevala da "kiksne".

Fudbalski klub Siti Sport igra jako tvrde mečeve na gostovanjima, nakon ubedljivog trijumfa u drugom kolu u gostima kod BUSK-a rezultatom 5:1, zabeležena su dva remija, jedan sa po jednim golom na obe strane, dok je drugi bio bez pogodaka.

Prvi prošlosezonski duel ova dva tima igran u Boljevcima završen je pobedom gosta rezultatom 4:2, dok je "revanš" bio bez golova.

Posavac Tišma (Boljevci) - Siti Sport Klub

Nedelja, 15. oktobar od 15 časova

Teren u Boljevcima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading