LOKALNI DERBI PRIKAZAO SJAJAN FUDBAL: Budućnost je nakon preokreta savladala ekipu Šušnjara!

Autor:

Sport

12.10.2023

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svega je bilo na stadionu u Brajkovcu.

LOKALNI DERBI PRIKAZAO SJAJAN FUDBAL: Budućnost je nakon preokreta savladala ekipu Šušnjara!

Foto: OFK Budućnost Dudovica

U okviru devetog kola Beogradske zone sastav OFK Budućnosti iz Dudovice ugostio je ekipu Šušnjar 1977. Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa 16 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu treće pozicije na tabeli, dok su gosti sa dva boda manje bili petoplasirani u ligi.

Komšijski derbi odigran je pred oko 300 gledalaca, od prvog minuta bilo je puno naboja na terenu, igrači oba tima su želeli trijumf kako bi održali korak za vodećim ekipama.

Prilika je bilo na obe strane tokom prvih 45 minuta, ali su se gosti radovali u prvom poluvremenu. Na isteku 40. minuta Darko Krstić je odlično šutirao, lopta je završila iza leđa golmana Ćosića, 1:0 za Šušnjar.

Na startu drugog poluvremena trener Dragan Grčić izvršio je tri izmene u svom timu, dok su gosti izvršili samo jednu. Samo par minuta od starta nastavka meča nakon centaršuta kapitena Budućnosti, Đorđevića, loptu u gol smešta Nikola Stevančević, 1:1.

Izjednačujući pogodak je motivisao domaćina da zaigra dosta angažovanije i ofanzivnije, i to mu se pred sam kraj meča i isplatilo. Na isteku 89. minuta centaršut ponajboljeg pojedinca u redovima Budućnost, Jankovića, Radosavljević šalje loptu do rezerviste Mihajla Đorđevića koji je smešta u mrežu, 2:1, velika radost domaćih navijača i igrača.

Meč koji je opravdao epitet derbija, pored preokreta obležila je velika borba i žuti kartoni, kojih je na ovom meču bilo čak deset, šest su dobili domaći, dok su četiri puta opomenuti gostujući fudbaleri.

U sledećem kolu Budućnost gostuje ekipi Zuca, dok sastav Šušnjara dočekuje BSK Borču.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading