JAKO VREDAN TRIJUMF DOMAĆINA U AŠANJI: Serija bez poraza je nastavljena!

Autor:

Sport

12.10.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Kamenog je uspela da savlada sastav Mladosti.

JAKO VREDAN TRIJUMF DOMAĆINA U AŠANJI: Serija bez poraza je nastavljena!

Foto: FK Kameni Ašanja

U okviru osmog kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) sastav Kamenog iz Ašanje ugostio je ekipu Mladosti (Buđanovci). Domaćin meča je u ovaj susret ušao sa deset osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za osmo mesto na tabeli, dok su gosti sa tri boda manje držali 11. poziciju.

Domaći su bolje otvorili utakmicu, stvorili su par uvodnih prilika i na isteku 15. minuta su stigli do vođstva. Centaršut Đurana "pogodio je" u glavu Jovana Vujčića koji je lagano sproveo loptu u mrežu, 1:0.

Samo desetak minuta kasnije gosti preko Bojana Gaćeše stižu do izjednačenja, lošu komunikaciju u odbrani Kamenog iskoristio je fudbaler gostiju.

Da domaći na odmor odu sa minimalnom prednošću pobrinuo se Denis Džanović koji je pred sam kraj prvog dela meča pogodio za 2:1 u korist tima iz Ašanje. 

Drugi deo meča počeo je izmenom u redovima domaćina, Zujić je ušao na teren, dok je isti napustio Straživuk. Igra se uglavnom odvijala na sredini terena, uz nekoliko prilika na obe strane. 

Najbolju priliku za domaće imao je Džanović, može se reći da se u istoj našao dva puta, ali kvalitetnog udarca ka golu Miloševića nije bilo. Na drugoj strani gosti su preko Praljića mogli na isteku 76. minuta da stignu do izjednačenja, ali je udarac glavom otišao preko gola.

Na isteku 86. minuta viđena je najlepša akcija na utakmici, Jovanović je oduzeo loptu gostima, povukao je kontru po desnoj strani, usledio je dupli pas sa Zujićem, nakon čega je upućen centaršut u kazneni prostor Mladosti, gde Džanović svojim drugim pogotkom na meču postavlja konačan rezultat na 3:1.

Kameni (Ašanja) - Mladost (Buđanovci) 3:1 (2:1)

Kameni: Bantić, Straživuk (od 46' Zujić), Pilipović, Vujčić, Radovanović, Vukašinović, Zeković, Đuran, Džanović, Vudragović, Jovanović

Mladost: Milošević, Jugović, Janković, Ilijazi, Savić, Gaćeša, Kurteš, Stošić, Praljić, Vujičić, Jakovljević

U sledećem kolu tim iz Ašanje gostuje Hajduku 1932 iz Šimanovca, dok sastav Mladosti dočekuje ekipu Car Uroš (Jazak).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading