PROMENA JE BILA NEMINOVNA: Remi protiv "fenjeraša" na domaćem terenu je bio signal za upravu!

Autor:

Sport

12.10.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivalo se dosta više.

PROMENA JE BILA NEMINOVNA: Remi protiv "fenjeraša" na domaćem terenu je bio signal za upravu!

Foto: FK Šumadija Šopić

Nakon ispadanja iz Beogradske zone, tim Šumadije već tri godine pokušava da se vrati u isti rang, ali mu to ne polazi za rukom.

Tokom letnjeg prelaznog roka ekipa je ojačana na svim pozicijama, i očekivalo se da će u ovoj sezoni istaći kandidaturu za najviši plasman, ali po trenutnom stanju na tabeli, nije ni blizu pozicija koje vode u viši rang. Sastav Šumadije iz Šopića se trenutno sa devet osvojenih bodova nalazi na deobi osmog mesta na tabeli, nakon sedam odiranih mečeva. 

U protekle dve nedelje ekipa je odigrala mečeve sa dva poslednja tima na tabeli, i iz dva susreta uspeli su da uzmu isto toliko bodova, što je dovelo do promene šefa stručnog štaba. Uparava se zahvalila Bogdanu Petroviću na saradnji u prethodnom periodu, i poželela mu je puno sreće i uspeha u daljem radu.

Republika

Foto: FK Šumadija Šopić

Nebojša Milošević

Imajući u vidu da je prvenstvo u toku, i da se već za par dana igra sledeći prvenstveni meč, uprava tima iz Šopića je brzo reagovala i na mesto šefa stručnog štaba promovisala je Nebojšu Miloševića, on je u kratkoj izjavi za naš portal povodon angažmana poručio:

- Prihvatio sam poziv predsednika Ostojića da preuzmem Šumadiju. Pokušaćemo zajedničkim radom da trgnemo ekipu i da počnemo da beležimo bolje rezultate koji se i očekuju od ovog sastava. 

Milošević je trener sa velikim iskustvom, u karijeri je bio na klupi TEK Sloge (V. Crljeni), Rudara (Zeoke), Radničkog (Rudovci), Zvezde (Konatice), Turbine Vreoci.. Reč je o šefu stručnog štaba koji je gotovo na svim adresama bio uspešan i beležio je zapažene rezultate. 

Trenerski debi Miloševića očekuje već za vikend kada Šumadija ide na noge drugoplasiranom sastavu Rušnja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading