REZULTAT ZDRAVOG RADA UNUTAR I OKO KLUBA: Kolarac nastavio seriju trijumfa na gostovanju u Drugovcu!

Autor:

Sport

13.10.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujuća publika je dobro ispunila tribine domaćeg stadiona.

REZULTAT ZDRAVOG RADA UNUTAR I OKO KLUBA: Kolarac nastavio seriju trijumfa na gostovanju u Drugovcu!

Foto: FK Kolarac Kolari

U okviru četvrtog kola Druge gradske lige Smederevo ekipa Drugovca ugostila je sastav Kolaraca (Kolari). Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa tri osvojena boda, dok su gosti imali maksimalnih devet.

Odlično su gosti ušli u utakmicu, od prvog minuta su imali loptu u svom posedu, napadali su sa velikim brojem igrača na polovini rivala, ali isto tako i domaćinu nisu dopuštali da razvije svoje napade.

Uglavom se prvih 45 minuta igralo na polovini Drugovca, ali se i pored par šansi, lopta nije našla u mreži domaćina, te se na desetominutni odmor otišlo rezultatom 0:0.

Na startu drugog poluvremena u redovima gostiju viđene su dve izmene, dok su domaći nastavili sa istih 11. Situacija na terenu se nije promenila, gosti su diktirali tempo i stvarali prilike, dok su domaći čekali svoju šansu iz brzih promena poseda. Mogli su fudbaleri Drugovca pri rezultatu 0:0 da stignu do vođstva u dva navrata, ali je golman Vasiljević odlično sačuvao svoju mrežu.

Na isteku 75. minuta nakon šuta Stefana Stojkovića, odbitak je odlično ispratio Vladimir Marković, 1:0 za Kolarac. Desetak minuta kasnije gotovo identična situacija, opet je Stojković uputio udarac, i opet je odbitak u mrežu smestio Marković, za ispostaviće se konačnih 2:0. 

Drugovac - Kolarac (Kolari) 0:2 (0:0)

Drugovac: Pantović, Aleksić, Milošević, Perović, A. Marković, R. Marković (od 65' Đošić), Stojković, Krujezi, Mladenović, Šabani, Kamberi

Kolarac: Vasiljević, Krstić (od 67' Jevtić), Marković, Đokić, Milošević, Stošić (od 46' V. Marković), Radojević (od 46' S. Stojković), F. Stojković (od 90' Stamenković), Mihajlović, Stanisavljević, N. Marković

U sledećem kolu Kolarac očekuje derbi susret sa ekipom Petrijevca, dok sastav Drugovca gostuje Skobalju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading