TRENUTAK ISTINE ZA BARAKA BAHARA: Poznato je kada Crvena zvezda kreće u odbranu trofeja - "gumari" su spremni da načine prvorazrednu senzaciju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.10.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomeren je termin jednog od najzanimljivijih duela prve runde najmasovnijeg srpskog klupskog takmičenja.

TRENUTAK ISTINE ZA BARAKA BAHARA: Poznato je kada Crvena zvezda kreće u odbranu trofeja - "gumari" su spremni da načine prvorazrednu senzaciju!

Foto: Starsport

Žreb Kup Srbije je odlučio. Zvanični osvajač Duple krune u srpskom fudbalu, ekipa Crvene zvezde gostovaće na kruševačkoj "Mladosti", ali će se prvi put u svojoj istoriji, u zvaničnom susretu, sastati sa ekipom Trayala.

Popularni "gumari" u aktuelnoj sezoni takmiče se u okviru Srpske lige Istok i u uvodnih devet prvenstvenih mečeva, zabeležili su isto toliko pobeda uz fantastičan gol koeficijent 21:2 što im daje jak "vetar u leđa" pred istorijski susret.

Do sada ostvareno, Kruševljani će svakako želeti da potvrde i u duelu sa crveno-belima, a pred trenerom Barakom Baharom je težak zadatak, s obzirom da je veliki broj fudbalera priključen svojim nacionalnim selekcijama i šef struke na Marakani neće imati mogućnost da uigrava sastav za predstojeće duele, a slobodno se može reći da se ne zna koja utakmica je od koje značajnija.

Foto: FK Trayal

Očekuje se spektakl u Kruševcu

 

- Kup Srbije, 1. kolo:

Trayal (Kruševac) - Crevna zvezda (Beorgad)

Stadion: SC "Mladost", Kruševac

Datum: Sreda, 18. oktobar

Početak: 16 časova

Takođe traba napomenuti da je po prvobitnom planu navedeni duel trebao da se odigra 1. novembra, ali je usled zgusnutog kalendara crveno-belih odlučeno da se ovaj meč odigra dve nedelje ranije.

Do istorijskog susreta protiv Crevne zvezde, puleni trenera Ivice Momčilovića u nedelju 15. oktobra dočekaće niški OFK Sinđelić u jednom od zanimljivijih duela desete runde istočne grupe srpskoligaškog karavana.

 

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading