DA LI JE VREME ZA PRVI TRIJUMF NA DOMAĆEM TERENU: Tim iz Zvezdana ugostiće sastav Rgotine!

Autor:

Sport

13.10.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optimizma ne manjka u redovima domaćina.

DA LI JE VREME ZA PRVI TRIJUMF NA DOMAĆEM TERENU: Tim iz Zvezdana ugostiće sastav Rgotine!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

U okviru devetog kola Zaječarske okružne lige ekipa Kosova iz Zvezdana ugostiće sastav Rgotine, utakmica se igra u subotu, 14. oktobra od 15 časova.

Velike napore ulažu svi oko i unutar kluba iz Zvezdana kako bi se situacija na tabeli što pre popravila. Trenutno se sastav Kosova sa pet osvojenih bodova nalazi na 13. poziciji u ligi, ekipa igra po principu toplo-hladno, i dalje ne uspevaju da pronađu pravu formu za niz dobrih rezultata.

Na domaćem terenu tim iz Zvezdana je od starta sezone odigrao tri susreta, i tom prilikom je upisao dva poraza i jedan remi. Meč u kojem su osvojili prve bodove pred svojim navijačima jeste duel sa Graničarom iz Velikog Izvora, koji je završen rezultatom 2:2. To je po mnogima bila i najbolja partija sastava Kosova od starta sezone.

Republika

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Sve je spremni za prvenstveni meč

Iz redova domaćina nedeljnog meča su poručili:

- Očekujemo pobedu na domaćem terenu, ali istu moramo da zaslužimo tokom 90 minuta susreta. Što se tiče kadrovske situacije, Milan Mirković i Miloš Đurić su zahvatili prehladu, ali se nadamo da će uspeti da se oporave i da će biti u startnih 11. Situacija nije laka, ali se ne predajemo, verujemo u svoj sastav i trenera Stanojevića, i nadamo se pozitivnom ishodu. 

Nedeljni gost u Zvezdanu, klub koji se nakon pet godina "mirovanja" vratio u takmičarski pogodon, se trenutno sa devet osvojenih bodova nalazi na deobi desetog mesta na tabeli. Učinak od tri trijumfa i četiri poraza je "solidan", ako se pogleda trenutno stanje na tabeli, odnosno činjenica da su svi neuspesi upisani upravo protiv sastava iz samog vrha tabele.

Sastav Rgotine je ceo bodovni saldo osvojio pred svojim navijačima, na startu sezone je savladan Malinik (4:1), zatim je u Rgotini pobeđen i Omladinac identičnim rezultatom, dok je u osmom kolu Osnić ispraćen sa tri gola u mreži (3:2).

Kosovo (Zvezdan) - Rgotina

Subota, 14. oktobar od 15 časova

Teren u Zvezdanu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading