KRIZA BRODARCA JE NASTAVLJENA: Sastav Ušća će provesti makar 24 sati na liderskoj poziciji!

Autor:

Sport

13.10.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim sa Novog Beograda će sutra "u miru" ispratili mečeve prvih pratilaca na tabeli.

KRIZA BRODARCA JE NASTAVLJENA: Sastav Ušća će provesti makar 24 sati na liderskoj poziciji!

Foto: FK Ušće Novi Beograd

U okviru desetog kola Srpske lige Beograd sastav Ušća sa Novog Beograda ugostio je ekipu Brodaraca. Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa 20 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za treće mesto na tabeli, dok su gosti sa samo tri boda bili na poslednjoj poziciji u ligi.

Otvorena igra od strane igrača oba tima od prvog minuta "prikazala" nam je par prilika na obe strane, ali se za promenu rezultata čekalo sve do 25. minuta. Kazneni udarac sa 11 metara za domaće izveo je Željko Arsić, 1:0 za Ušće.

Demotivisali su se gosti nakon primljenog gola, i to se videlo u njihovoj igri, stvorili su fudbaleri Ušća par izglednih prilika za uvećanje prednosti, ali manjak koncentracije u završnici napada doveo je do toga da se na odmor ode "samo" rezutlatom 1:0.

 

 

U uvodnih 15 minuta nastavka meča domaći su prelomili utakmciu na svoju stranu. Marko Jović je "iz svlačionice" duplirao prednost Ušća, a isti fudbaler je u 58. minutu povećao vođstvo svog tima na 3:0.

Izvršene su ubrzo izmene u redovima Brodarca, i "sveža krv" na terenu je dovela do pogotka u mreži golmana domaćih, mladog Vojvodića. Rezervista Veljko Ilić je u 62. minutu smanjio na 3:1.

Opustili su se domaći pred kraj meča, i to je moglo skupo da ih košta, ali su napadi Brodarca ipak bili jalovi, te nove promene rezultata nije bilo.

Ušće (Novi Beograd) - Brodarac 3:1 (1:0)

Ušće: Vojvodić, Čolić (od 75' Amanović), A. Stevanović (od 85' Milićević), Ilić, Vukmanović, L. Stevanović (od 17' Ognjenović), Blažić, Jović (od 85' Brkljač), Arsić, Ristić (od 75' Zvizdić), Govedarica

Brodarac: Ganić, Milošević, Mirković, Ilić, Jovanović (od 64' Vranješ), Sretenović (od 56' Ilić), Dacić (od 56' Mitrović), Barović (od 46' Zečević), Bašanović, Ćorović, Knežević (od 72' Vučetić)

Ovim trijumfom sastav sa Novog Beograda je stigao do liderske pozicije, i sada sa prvog mesta "gleda" duele Zemuna i Zvezdare, koji su na programu sutra. Brodarac i dalje drži "fenjer" u ligi.

U sledećem kolu Brodarac dočekuje BASK TEK, dok sastav Ušća ide na noge Radu.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading