NIŽE LIGE POSETILE LJUKOVO: Plavo-beli nezadrživo hitaju ka tituli, ali se niko u klubu time ne zadovoljava – sve misli su usmerene ka vojvođanskom fudbalskom rangu!

Autor:

Sport

13.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo mesto u srcu Srema donosi nam veliku fudbalsku priču.

NIŽE LIGE POSETILE LJUKOVO: Plavo-beli nezadrživo hitaju ka tituli, ali se niko u klubu time ne zadovoljava – sve misli su usmerene ka vojvođanskom fudbalskom rangu!

Foto: republika.rs

Fudbalski kub Ljukovo već gotovo pola veka egzistira na fudbalskoj mapi Srbije, a u aktuelnoj sezoni u okviru Međuopštinske lige Srem-Istok ne znaju za neuspeh. U prvih osam prvenstvenih mečeva zabeležili su isto toliko trijumfa, a podatak da njihova mreža miruje već više od 540 minuta igre, samo govori o dominaciji kluba iz mesta o kojem prvi pisani zapisi datiraju još od 1420. godine.

 

 

Pred ekipom je veliki derbi u Čortanovcima gde će se sastati sa ekipom ČSK-a i upravo navedeni meč može biti i presudan kada je u pitanju borba za titulu i plasman u viši rang takmičenja, Sremsku ligu.

Ambicije agilnog klupskog rukovodstva ne završavaju se plasmanom u navedeni stepen takmičenja. Svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari u Sremu, nadaju se da će godine pred nama doneti i konačni povratak u četvrti stepen srpskog klupskog fudbala, Vojvođansku ligu Jug, u kojem su se poslednji put nalazili u sezoni 2009/10.

Fudbalski klub Ljukovo već sada raspolaže infrastruktirom na kojoj bi joj pozavideli i članovi znatno viših takičarskih rangova, a o aktuelnoj situaciji, kao i planovima za budućnost, razgovarali smo sa predstvnikom klupske uprave Zoranom Milanovićem, kao i sa jednim od najstandardnijih prvotimaca, Aleksandrom Blanušom.

Kako je izgledala poseta uzornom sportskom kolektivu iz Ljukova, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će biti premijerno prikazana večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading