SPORTSKI VIKEND U RAKINCU: Navijači sada se pokažite, igračima je potrebna podrška!

Autor:

Sport

14.10.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Juri" prvi trijumf i dalje sastav Omladinca.

SPORTSKI VIKEND U RAKINCU: Navijači sada se pokažite, igračima je potrebna podrška!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Omladinci su znali da donesu pehar u Rakinac

U okviru devetog kola Podunavske okružne lige ekipa Omladinca iz Rakinca ugostiće sastav Pobede iz Goloboka, utakmica se igra u nedelju, 15. oktobra od 14 časova i 30 minuta.

Domaćin nedeljnog susreta, tim iz Rakinca se nakon šest godina vratio u okružni rang fudbala, ali trenutno i dalje traži pravu formulu da u njemu ostvari prvi trijumf. Omladinac se nakon osam odigranih susreta nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, sa samo tri osvojena boda.

Očekivanja prošle nedelje na gostovanju Slogi iz Miloševca su bila velika, nadali su se u redovima tima iz Rakinca da protiv dobro poznatog rivala mogu do celog plena, ali im to nije pošlo za rukom, te su na kraju morali da se zadovolje osvajanjem samo jednog boda.

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Teren u Rakincu

Stručni štab Omladinca je povodom nedeljnog meča za naš portal poručio:

- Nova utakmica, novi izazov. Motivisani i spremni dočekujemo utakmicu sa ekipom Pobede. Ostajemo istrajni na putu ostvarenja svojih ciljeva. Idemo na pobedu. Pozivamo ljubitelje fudbala da prvo u subotu od 14.30 dođu na naš stadion i podrže naše pionire u utakmici sa ekipom Plane, a onda dan kasnije u istom terminu dođu i podrže naše seniore.

Nedeljni gost na stadionu "Široki Potok", sastav iz Goloboka se trenutno sa sedam osvojenih bodova nalazi na 11. poziciji na tabeli. Pobeda je bodovni saldo obezbedila preko dva trijumfa i jednog remija, dok su u pet navrata ostali praznih šaka.

Po dosadašnjim rezultatima može se reći da igračima tima iz Goloboka više prijaju mečevi na strani, nego pred svojom publikom. Igrački kadar Pobede je sa tri gostovanja doneo četiri boda, dok su na svom terenu na pet mečeva osvojili "samo" tri.

Omladinac (Rakinac) - Pobeda (Golobok)

Nedelja, 15. oktobar od 14.30

Stadion "Široki Potok" u Rakincu

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading