UEFA ODREDILA! Poznato ko SUDI Srbiji na "Puškaš areni"

Autor:

Sport

11.10.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice biće na centru stadiona u Budimpešti.

UEFA ODREDILA! Poznato ko SUDI Srbiji na "Puškaš areni"

Foto: fss.rs

Francuski sudija Fransoa Leteksje biće glavni delilac pravde u utakmici Mađarska-Srbija, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

Leteksjeu će pomagati sunarodnici Siril Munije i Mehdi Ramuni, dok je za četvrtog sudiju određen još jedan Francuz Žeremi Stina.

Ovaj arbitar je bio glavni sudija na meču Superkupa Evrope između Mančester sitija i Sevilje koji je odigran 16. avgusta u Pireju.

Šampion Premijer lige i aktuelni evropski prvak je osvojio trofej, pošto je posle boljeg izvođenja penala pobedio tim iz Andaluzije ukupnim rezultatom 6:5.

Foto: Ap photo

 

Utakmica grupe G kvalifikacija za EP 2024. između Mađarske i Srbije biće odigrana u subotu u Budimpešti od 20.45 časova.

Naši severni susedi su prvi na tabeli grupe G sa 10 bodova iz četiri meča, dok su Piksijevi "orlovi" drugoplasirani sa 10 poena iz pet utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading