UMESTO DA IGRA ZA SRBIJU ON SE SLIKA: Dušan Vlahović nije skidao osmeh sa lica

Autor:

Sport

11.10.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš as poput klinca jurio legende Juventusa za fotografiju za uspomenu.

UMESTO DA IGRA ZA SRBIJU ON SE SLIKA: Dušan Vlahović nije skidao osmeh sa lica

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije odigraće u subotu i utorak verovatno najvažnije utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. U tim duelima na gostovanju Mađarskoj u Budimpešti i tri dana kasnije protiv Crne Gore u Beogradu selektor Dragan Stojković Piksi neće moći da računa na Dušana Vlahovića.

Napadač "orlova" je odjavio reprezentaciju pod izgovorom da ima bol u donjem delu leđa i da ne želi da rizikuje da pogorša povredu. Umesto da dođe u Staru Pazovu, on je ostao u Torinu, a višak slobodnog vremena iskoristio je da pogleda utakmicu koju su odigrale legende crno-belih.

Ono glavno usledilo je posle meča. Vlahović je poput deteta jurio nekadašnje asove Juventusa da se slika sa njima i te fotografije odmah podelio na Instagramu. Tako je sliku kako Dušan moli slavnog Zinedina Zidana za slikanje podelio i Juve uz zanimljiv komentar.

- Čak i heroji imaju svoje heroje - glasi u opisu Juventusa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juventus (@juventus)

 

Potom su na red došli i drugi proslavljeni asovi crno-beli, pre svega Alesandro Del Pjero.

- Zvezde sijaju danas u Torinu u magičnoj noći. Šampioni života i fudbala zajedno sa jednom velikom pričom. Mi smo Juventus. Do kraja - napisao je Vlahović na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

 

Nema sumnje da mu je susret sa legendama puno značio, pogotovo što igra u Juventusu i ima obaveze da ide stopama asova uz koje je odrastao i maštao da nekada bude poput njih. deo tog sna je ostvario, obukao crno-beli dres tima iz Torina, a sada je na Dušanu da se dokaže. Srbin je ove sezone krenuo odlično i na šest utakmica je upisao četiri gola i jednu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading