BOLI GLAVA: Selektor se našao pred (ne)rešivim problemom - na njega neće moći da računa u odlučujućim mečevima!

Autor:

Sport

09.10.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problemi uoči odlučujućih kvalifikacionih utakmica.

BOLI GLAVA: Selektor se našao pred (ne)rešivim problemom - na njega neće moći da računa u odlučujućim mečevima!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Pred srpskim nacionalim timom su, verovatno i dva odlučujuća susreta u okviru kvalifikacija za EURO 2024 tokom kojih će prvo gostovati u Budimpešti gde će se sastati sa izabranom selekcijom Mađarske, a tri dana kasnije sledi duel na najvećem srpskom stadionu protiv Crne Gore.

Kako prenosi "Gazeta delo Sport" selektor "orlova" Dragan Stojković uoči predstojećih duela, imaće veliki problem, s obzirom da jedan od standardnijih reprezebtativaca neće moći da se stavi na raspolaganje.

Naime, Dušan Vlahović, aktuelni fudbaler torinskog Juventusa susreće se sa povredom, kao i bolovima u leđima, tako da neće moći da se odazove pozivu selektora za predstojeće važne duele.

Foto: www.profimedia.rs

Bez Vlahovića na Mađare i Crnogorce

 

Da podsetimo, reprezentacija Srbije u subotu 14. oktobra gostuje u Budimpšeti reprezentaciji Mađarske, a već u utorak 17. aprila na beogradsku "Marakanu" stižu Crnogorci i u zavisnosti od ostvarenja u navedenim susretima, "orlovi" već sada mogu obezbediti plasman na evropsku fudbalsku smotru.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading