SAMO ZA MUŠKE OČI: Fudbalerka skinula dres i oduševila svet - kamerman je bio spreman da ovekoveči navedeni trenutak! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.10.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženski fudbal dobija sve više pristalica među muškom populacijom.

SAMO ZA MUŠKE OČI: Fudbalerka skinula dres i oduševila svet - kamerman je bio spreman da ovekoveči navedeni trenutak! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/pinkyblinders.fc

Godinama unazad, kada je u pitanju srpski klupski ženski fudbal, ekipa subotičkog Spartaka suvereni je vladar i neretko se, među poznavaocima ovog sporta može čuti tvrdnja da će ekipa sa severa naše zemlje, titule osvajati dok god to bude želela, ali je poražavajuća činjenica da publike na mečevima elitnog ranga srpkog ženskog fudbala, gotovo i da nema.

Na međunarodnoj sceni sve je češći slučaj da "dame u kopačkama" privlače i više pažnje u odnosu na svoje muške kolege, a jedan od razloga zbog čega je to tako, stiže nam iz Argentine.

Moglo bi se čak i istaći da je u zemlji aktuelnog svetskog šampiona, ona postala viralnija od svojih kolega koji su pre manje od godinu dana stigli do svog trećeg šampionskog pehara.

Naime, neimenovana fudbalerka ekipe Pink Blajders je na jednoj od prvenstvenih utakmica, u momentu kada je njena ekipa imala rezultatski deficit (0:2) protiv RCP-a, skinula dres što nije promaklo kamermanu koji je bio spreman da zabeleži trenutak koji je oduševio mušku populaciju kako na stadionu, tako i one pokraj "malih ekrana".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CUPONARDO (@cuponardo)

 

Kada je reč o srpskom ženskom fdbalu, na klupskom nivou i u aktuelnoj sezoni ekipa ŽFK Spartaka dominira. Subotičke "golubice" su u šest prvenstvenih mečeva zabeležile isto toliko pobeda uz gol koeficijent 25:3, a na tabeli ih slede Crvena zvezda koja ima tri boda manje i koja je jedini neuspeh doživela upravo na subotičkom Gradskom stadionu, a zatim sledi TSC iz Kanjiže koji na kontu ima 11 osvojenih bodova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading