ODJAVIO "VATRENE": Iskusni napadač doneo odluku - više neće igrati za hrvatsku reprezentaciju!

Autor:

Sport

09.10.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski napadač doneo važnu odluku.

ODJAVIO "VATRENE": Iskusni napadač doneo odluku - više neće igrati za hrvatsku reprezentaciju!

Foto: Tanjug/AP

Iskusni hrvatski napadač Marko Livaja nedavno se našao u centru medijskog interesovanja pošto se na treningu nacionalnog tima sukobio sa navijačima.

Nedugo nakon navedenog skandala, aktuleni fudbaler splitskog Hajduka doneo je odluku da se povuče iz nacionalne selekcije, a javnost je tim povodom obavestio putem društvene mreže Instagram:

- Nakon dugog razmišljanja doneo sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam pre ove objave obavestio Hrvatski fudbalski savez. Selektoru i stručnom štabu zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvek će mi posebno u srcu ostati bronza iz Katara i atmosfera koja je vladala među saigračima te radost u celoj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želeo bih da fokus i pozitiva budu usmereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sledeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspeh sada i u daljoj budućnosti - istakao je Livaja

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Livaja (@livajamarko)

 

Da podsetimo, tridesetogodišnji Marko Livaja se leta 2021. godine vratio u hrvatski fudbal potpisavši trogodišnji ugovor sa "splitskim bilima", a iza njega je zavidna internacionalna karijera tokom koje je nastupao u Italiji, Švajcarskoj, Rusiji, Španiji i Grčkoj.

Za nacionalnu reprezentaciju Hrvatske zabeležio je 21 nastup i bio strelac četiri pogotka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading