SRCEPARAJUĆA PORUKA ZVEZDINOG GOLMANA NA KOPAČKAMA: Omri Glazer tuguje zbog svog Izraela

Autor:

Sport

09.10.2023

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže Crvene zvezde protiv Radničkog 1923 igrao sa crnim florom i jednim detaljem na obući.

SRCEPARAJUĆA PORUKA ZVEZDINOG GOLMANA NA KOPAČKAMA: Omri Glazer tuguje zbog svog Izraela

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnički 1923 u Kragujevcu sa 4:3, ali će taj meč verovatno biti registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist crveno-belih jer je za domaćine zaigrao Miloš Vidović iako nije bio u protokolu. Međutim, ovaj susret nije obeležio samo trijumf crveno-belih, već njihovi golman i trener.

Naime, Barak Bahar vodio je ekipu iako je njegov Izrael razoren ratom, dok je golman Omri Glazer herojski stajao na golu. Koliko mu je bilo teško da se skoncentriše možda svedoče upravo tri primljena gola, ali teret na njegovom srcu je razumljiv. Malo olakšanje, uz poruku da je dušom uz svoj narod, izraelski golman je potražio tako što je na ruci nosio crni flor kojim je odao poštu svim ubijenima u ratu koji je pokrenuo Hamas. Međutim, Glazer je imao i snažnu poruku na kopačkama koja je mnogima promakla, ali ju je na Instagramu istakla njegova supruga Šira Morag.

Republika

Foto: instagram/shiramorag

 

- Izraelski narod živi - pisalo je na Glazerovim kopačkama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading