CRVENA ZVEZDA OVO NE PAMTI: Igrači odlaze sa Marakane sa samo jednom mišlju

Autor:

Sport

08.10.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranicima Baraka Bahara nije lako pred gostovanje Radničkom 1923 u Kragujevcu.

CRVENA ZVEZDA OVO NE PAMTI: Igrači odlaze sa Marakane sa samo jednom mišlju

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće danas (15.00, Arena sport premijum 1) Radničkom 1923 u Kragujevcu u meču u okviru 11. kola Superlige Srbije. Međutim, ambijent u kojem  su izabranicim Baraka Bahara napustili Marakanu i krenuli put Šumadije skoro nije viđen u srpskom fudbalu.

Naime, nakon što je Partizan u subotu savladao Mladost sa 2:0 pobegao je večitom rivalu na tabeli na čak sedam bodova prednosti što malo ko pamti kada se poslednji put desilo. Naime, crno-beli 18 meseci nisu ni bili ispred komšija sa druge strane Topčiderskog brda, a kamo li da su stekli osetnu prednosti.

Zato će Baharovoj četi u mislima biti samo kako da pobede ako ne žele da tim Igora Duljaja ostane na velikom plusu pred vikend pauze od klupskog fudbala zbog obaveza sa reprezentacijama u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj. Pritom Zvezdi za dva boda beži TSC koji večeras (18.30) dočekuje Spartak u derbiju severa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading