PLATILA UBISTVO MUŽA 130 EVRA! Dejan glavu izgubio zbog švaleracije ŽENE I NJEGOVOG NAJBOLJEG DRUGA! Evo šta je izgovorio pre nego što je izdahnuo!

Autor:

Hronika

08.10.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejanova udovica Slađana, sa kojom ima četvoro male dece, na desetogodišnjicu braka organizovala je zločin i to sa suprugovim najboljim drugom Srđanom M. (25), sa kojim je navodno bila u emotivnoj vezi, kao i njegovim maloletnim rođakom (17) iz Klokočevca.

PLATILA UBISTVO MUŽA 130 EVRA! Dejan glavu izgubio zbog  švaleracije ŽENE I NJEGOVOG NAJBOLJEG DRUGA! Evo šta je izgovorio pre nego što je izdahnuo!

Foto: Društvene mreže

Pre samo dva meseca, meštani sela Klokočevac kod Majdanpeka bili su u potpunom šoku posle tragedije koja je zadesila porodicu Paunović. Vraćajući se iz druge smene iz rudnika u Majdanapku u kome je radio, Dejan Paunović (33) je izgoreo u terenskom vozilu prilikom prevrtanja sa litice atarskog puta, kojim je išao do salaša na kome je živeo sa suprugom i decom.

Samo dva meseca kasnije, ovaj slučaj dobija nov epilog čiji scenario niko nije mogao ni da zamisli. 

Ispostavilo se da je Dejanova udovica Slađana, sa kojom ima četvoro male dece, na desetogodišnjicu braka organizovala zločin i to sa suprugovim najboljim drugom Srđanom M. (25), sa kojim je navodno bila u emotivnoj vezi, kao i njegovim maloletnim rođakom (17) iz Klokočevca. 

Republika

Foto: Društvene mreže

Dejan Paunović

 

Nakon što su isplanirali sve do detalja, ona im je saopštila informacije o kretanju supruga te večeri nakon vraćanja sa posla. Sačekali su ga na mestu gde je obično ostavljao svoje putničko vozilo i "ladom nivom" odlazio u brdo do kuće.  

Uzeli mu platnu karticu i odneli udovici!

Slađana im je prethodno dala drvene drške od lopata i rukavice, a oni su nesrećnog čoveka sačekali i pretukli na smrt. Beživotno telo su ubacili u terensko vozilo, polili benzinom koji su ranije pripremili, zapalili i gurnuli niz liticu.

Svu garderobu i obuću sa sebe su spalili, a od ubijenog Dejana uzeli su jedino platnu karticu koju je Srđan M. iste noći odneo Slađani! Prema saznanjima Informera, dvojica ubica su sutradan otišli na neko svadbeno veselje! Slađana je mnogima u selu delovala vrlo hladno.

Čak su komentarisali da na sahrani nije suzu pustila, što je ona objašnjavala time da je bila u šoku i pod dejstvom tableta za smirenje.

- Ovo je strašno što smo čuli danas. Ne možemo da  poverujemo da je mogla tako nešto da uradi. Ovde se pričalo po selu da je volela da švrlja, ali niko nije znao šta je u njihovoj kući. Nisu tako delovali. Dejan i njegov brat, poznavao sam im i oca, dedu, to su fini ljudi. On je bio dobar čovek. Uvek se družio ovde sa nama ispred prodavnice, voleo je da popijemo po neko pivo. Ako je ovo stvarno uradila, kako se priča, treba je zatvoriti doživotno - kaže jedan od uznemirenih meštana koga smo zateki ispred seoske kafane.  

Republika

Foto: Privatna arhiva

Pokojni Dejan sa ženom i decom

 

Iako žitelji ovog sela posle tragedije nisu želeli ništa da kažu o ovom slučaju, iako su mnogi sumnjali šta je stvarni uzrok, tek sada se poneko odlučuje da ponešto prozbori. 

- Ne želim ništa da kažem, osim da je to monstruozan zločin! Dejan i taj Srđan su bili svakoga dana zajedno, bili su najbolji drugovi. Obojica su bili lovci, išli su zajedno u lov i bili su kućni prijatelji. Pričalo se po selu da je ona u emotivnoj vezi sa njim. Znalo je celo selo, ali ljudi gledaju svoja posla. Kako sam čuo, maloletni saučesnik se negde pijan izleteo drugu iz Topolnice šta se kobne noći dogodilo. Rekao mu je da je od Slađane pre ubistva dobio 100 evra, a posle je trebalo da mu isplati još 5.000 dinara. Svi su izgledi da je možda želeo još novaca, to niko ne zna, pa se izlanuo i tako se zločin otkrio - priča dobro upućeni komšija. 

Svo troje osumnjičenih su dali danas iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, nakon što su "pali" na poligrafskom ispitivanju i priznali da se radi o organizovanom ubistvu, unapred pripremljenom do detalja.

Poslednje reči: Ko ste vi, šta hoćete od mene?!

Kante sa benzinom su ranije odneli, a nakon spaljivanja tela vratili su se na mesto zločina kako bi uništili tragove krvi koje su prekrili zemljom.  Pre nego što su usmrtili jadnog čoveka udarcima drvenim drškama od lopata, kako su rekli, Dejan je poslednje izustio: "Ko ste vi i šta hoćete od mene?!"

Za ponedeljak je zakazana ekshumacija tela Paunovića radi daljeg toka istrage, budući da zahtevom supruge Slađane nije urađena obdukcija nakon ubistva. 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

08.10.2023 22:57

Jadan čovek! Pitanje je i da li su sva deca njegova.