UGLJENISANO TELO OCA MOJE DECE OSTAĆE MI VEČNO PRED OČIMA: Dejan nastradao u stravičnom udesu, ostavio četvoro mališana iza sebe: Sin još veruje da će se tata vratiti! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.09.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana je ostala bez svog najvećeg oslonca i podrške.

UGLJENISANO TELO OCA MOJE DECE OSTAĆE MI VEČNO PRED OČIMA: Dejan nastradao u stravičnom udesu, ostavio četvoro mališana iza sebe: Sin još veruje da će se tata vratiti! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

U porodici Paunović od avgusta meseca ove godine više ništa nije isto. Naime, stub njihove porodice, nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, kada se zapalilo vozilo u kom se nalazio.

Kako je ispričala supruga poginulog Dejana, živeli su u slozi, ispunjeni ljubavlju, a najviše su se radovali jer im je 4. avgusta bila godišnjica braka i jer je najmlađa ćerka Ana Marija sutradan punila osam meseci. Nažalost, nesrećni čovek to nije dočekao.

- Dejan se tog dana vraćao sa posla iz druge smene. Uvek je "forda" vozio po asfaltu, a pošto živimo na salašu, u brdu, udaljeni oko tri kilometra od ulice, i do naše kuće je moguće doći jedino teretnim vozilom, on je auto ostavljao kraj puta, i onda bi se "ladom nivom" dovezao do kuće. Baš tog dana me je pozvao sa posla i kazao mi da ne rade svetla na "ladi nivi". Rekla sam mu da ostavi vozilo kraj puta i da krene pešice , međutim on se noću, po mraku plašio da hoda sam do kuće. Kad se nešto tako ranije dešavalo, da je trebao da ide pešice uvek sam ja silazila do njega, pa smo zajedno dolazili kući. Ovaj put me nije zvao kad je došao iz Majdanpeka, krenuo je Ladom nivom i rekao je da će da vozi i da koristi baterijsku lampu, zvala sam ga, ali se više nije javljao - ispričala je kroz suze neutešna Slađana.

Inače, Dejan je radio u firmi Jin Šan. Nažalost, kako takođe navodi udovica, uzrok zašto je do nezgode, nije poznat.

- Videli smo da se prevrnuo vozilom, onda se "lada" zapalila i Dejan je izgoreo. Da li nije uspeo da savlada put, ili šta se tačno dogodilo ne znamo. Ja sam to jutro oko pet sati, videvši da ga još uvek nema, pozvala jednog čoveka da proveri da li je auto ostavljen kod seoskog puta, kada mi je on kazao da je "ford" parkiran i zaključan ali da nema "lade nive". Dešavalo se i ranije da kada je mnogo umoran ostane da prespava u kolima. Kada sam krenula putem da ga pronađem, naišla sam na strahovit prizor, na ugljenisano telo mog supruga za volanom. Mislim da će mi ta slika ostati pred očima do kraja života.

Inače, Dejan i Slađana uvek su maštali o velikoj porodici, pa tako imaju tri sina: Stefana (9), Nemanju (7) i Ivana (2) i devojčicu Ana Mariju koja je najmlađa i koja ima devet meseci. 

Slađana je ostala bez svog najvećeg oslonca i podrške. Ona inače nije zaposlena, a kako kaže, trenutno i nije u mogućnosti da odmah pronađe posao i počne da radi budući da malena Ana Marija nema još ni godinu dana.

- Pre nego što je Dejan tog dana krenuo na posao, bila sam sa decom kod lekara u Majdanpeku, i kada smo se vratili, on je već krenuo na posao. S obzirom da se nismo videli puno tog jutra, spremila sam večeru, čekajući ga da se vrati da ga iznenadim i da zajedno proslavimo 10-godišnjicu braka. Pomažu mi njegove kolege, skupljaju novac i izlaze nam u susret. Čuvali smo krave i ovce, sve sam to prodala jer ne mogu da postignem da sama gajim životinje, budući da su deca mala i da su sinovi pošli u školu, a most preko reke je nesiguran i ja moram da ih ispratim -dodaje Slađana.

Nažalost, dečačić Ivan još uvek čeka tatu da dođe sa posla, dok su stariji sinovi svesni situacije koja ih je zadesila, i teško pričaju o tome.

- Ivan to još uvek ne razume, isuviše je mali. Pita me gde je tata, ja mu kažem da je otišao daleko i da neće moći da se vrati, on me samo gleda i ponavlja da je tata otišao na posao. Nemanja ne priča o tome, a najstariji Stefan ovu situaciju jako teško podnosi. Izbegavam da o tome pričam pred njim jer počinje da se trese i plače, budući da on u potpunosti razume šta se dogodilo. On je te noći čekao oca do dva sata posle ponoći da se vrati sa posla. Svaki put kada se Dejan vraćao kući iz druge smene on je čekao svog tatu. Uvek kada je ponoć on me pita prošlo je 12 sati i zašto tata ne dođe - priča Slađana.

Za ovu priču saznali su i ljudi u Fondaciji Humano Srce, koji su odmah ponudili da pomoć nesrećnoj porodici.

- Kazali su nam da su sakupili novac da nam se kupi stan ili kuća u Donjem Milanovcu ili Majdanpeku. Takođe, i iz Opštine Majdanpek su potvrdili da će pomoći. Hvala dobrim ljudima što su uz nas i što žele da nam izađu u susret u ovim teškim trenucima - navela je Slađana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Laura

04.09.2023 16:26

Jin staa? Gde je covek radio? Ko prodaje Srbiju belosvetskim sugama? Fuuuj. Jel' ta firma kin sin lin pomogla udovici?