MLADI FUDBALER STEFAN IZGUBIO ŽIVOT KOD PARAĆINA! Krenuli na utakmicu pa TRAGIČNO SKONČALI - FK "Napredak" u ŽALOSTI!

Autor:

Hronika

03.09.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ove tragedije otkazan je kulturno-zabavni program koji je večeras trebao da se održi u Drenovcu.

MLADI FUDBALER STEFAN IZGUBIO ŽIVOT KOD PARAĆINA! Krenuli na utakmicu pa TRAGIČNO SKONČALI - FK "Napredak" u ŽALOSTI!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Hitna pomoć

Danas popodne, Stefan S. (22) iz okoline Paraćina, tragično je izgubio život u saobraćajnom udesu na regionalnom putu Paraćin-Ćuprija.

Prema nezvaničnim informacijama, u ovom udesu još jedna osoba je teže povređena, a dve lakše, kada je automobil marke "Volkswagen Golf", u kojem su se oni nalazili, sleteo sa puta i završio u kanalu kod skretanja u Industrijsku zonu "Zmič".

Stefan S. je bio fudbaler FK "Napredak" iz Drenovca, a prema prvim informacijama, i ostale povređene osobe su fudbaleri koji su krenuli u selo Mijatovac na utakmicu.

Zbog ove tragedije otkazan je kulturno-zabavni program koji je večeras trebao da se održi u Drenovcu u okviru manifestacije "Dani paprike", kao i koncert Snežane Babić.

Drenovački FK "Napredak" jedan je od organizatora ove manifestacije, pa će, kako saznajemo, večeras samo biti podeljene nagrade, a stradalom fudbaleru će biti odata počast minutom ćutanja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading