PRVO OGLAŠAVANJE STANIJINOG OŽENJENOG VERENIKA: Posle raskrinkavanja u Eliti svojoj ženi poslao BRUTALNU PORUKU!

Autor:

Zabava

03.09.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić sinoć je otkrila da ju je muž prevario sa Stanijom Dobrojević, a sad se oglasio on i uputio brutalnu poruku.

PRVO OGLAŠAVANJE STANIJINOG OŽENJENOG VERENIKA: Posle raskrinkavanja u Eliti svojoj ženi poslao BRUTALNU PORUKU!

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić, ATAImages

Sinoć se počelo novo rijaliti takmičenje na televiziji Pink, a u Belu kuću uselila se učesnica Aneli Ahmić. Ona je odmah u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević iznela šokantne detalje o svom suprugu, Asminu Durdžiću, za kojeg kaže da ju je prevario sa starletom, Stanijom Dobrojević

 Aneli je sinoć u studiju iznela šok detalje o odnosu Stanije Dobrojević i njenog supruga.

Muž me je pre mesec dana prevario posle tri godine braka. Ja sam iz Dubrovnika. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Ja sam vrlo hrabra. On nije ni "m" od milionera, svi žive kao podstanari. Imali smo odnos, prvi naš odnos i ostala sam trudna... Rekao mi je samo da se zaljubio i da ide u Ameriku kod nje. Stavio je slovo "S" na stori i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, pakao mi je bio. On je otišao... Eto, šta sam sve prošla. Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, beži u Majami. Dug je period od 10 meseci, ostaću do kraja. On je prevarant! Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Šta ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spoji - pričala je nova učesnica rijalitija "Elita", sinoć na Pinku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević

On se sad oglasio putem profila na društvenoj mreži Instagram i objavio šokantan snimak, na kojem mlati u kameru srednjim prstem. Očigledno je ovo njegova reakcija na sve što je Aneli iznela o njemu i njegovom odnosu sa starletom Stanijom. 

U nastavku teksta pogledajte kako je to izgledalo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Podeden

03.09.2023 19:36

Kulturan neki čovek,obrazovan.

Biba

03.09.2023 19:57

Ovito da covek voli napumpane

Joj

03.09.2023 20:48

Stanija gde nadje ovog primitivca ruznog,debelog sa sisama.

Mira

03.09.2023 21:58

Skolovan, kuturan intelektualac sa bujnim poprsjem.