STANIJA SMUVALA LAŽNOG MILIONERA: Isplivali novi detalji o starletinom OŽENJENOM VERENIKU!

Autor:

Zabava

03.09.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvor progovorio o šok vezi Stanije Dobrojević i mužu učesnice "Elite".

STANIJA SMUVALA LAŽNOG MILIONERA: Isplivali novi detalji o starletinom OŽENJENOM VERENIKU!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sinoć se počelo novo rijaliti takmičenje na televiziji Pink, a u Belu kuću uselila se učesnica Aneli Ahmić. Ona je odmah u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević iznela šokantne detalje o svom suprugu, Asminu Durdžiću, za kojeg kaže da ju je prevario sa starletom, Stanijom Dobrojević

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Stanija i Aneli

Kako mediji saznaju, od izvora bliskog Aneli, Asmin nije uopšte onakav kakvim se predstavlja, a njegove priče da je milioner, nisu istinite. Izvor takođe ističe da Asmin kupuje i fejk garderobu u Istanbulu i to za 10 evra. 

- Asmin je naočare "Luj Viton" u Istanbulu kupio za 10 evra, a na kraju se sa istim modelom fotografisala Stanija za svoj Instagram, misleći da su original - priča dobro obavešten izvor za Blic i dodaje:

- Kupio joj je nekoliko original stvari, što se na fotografijama i može videti, ali to su sve sitni pokloni, čim je i kesa tako malo. Ne verujem da je na poklon potrošio više od 250 evra - poručuje dobro obavešten izvor blizak Aneli.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija i Asmin Instagram

Podsećamo, Aneli je sinoć u studiju iznela šok detalje o odnosu Stanije Dobrojević i njenog supruga.

- Muž me je pre mesec dana prevario posle tri godine braka. Ja sam iz Dubrovnika. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Ja sam vrlo hrabra. On nije ni "m" od milionera, svi žive kao podstanari. Imali smo odnos, prvi naš odnos i ostala sam trudna... Rekao mi je samo da se zaljubio i da ide u Ameriku kod nje. Stavio je slovo "S" na stori i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, pakao mi je bio. On je otišao... Eto, šta sam sve prošla. Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, beži u Majami. Dug je period od 10 meseci, ostaću do kraja. On je prevarant! Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Šta ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spoji - pričala je nova učesnica rijalitija "Elita", sinoć na Pinku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Stanija i Aneli

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading