NASTAVAK USPEŠNE SERIJE: Garevina nanela prvi ovosezonski poraz velikom rivalu i najavila borbu za vrh tabele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.09.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna fudbalska predstava viđena je u Garevini.

NASTAVAK USPEŠNE SERIJE: Garevina nanela prvi ovosezonski poraz velikom rivalu i najavila borbu za vrh tabele!

Foto: FK Garevina

Dve ekipe koje u dosadašnjem toku šampionata nisu osetile gorčinu poraza, Garevina iz istoimenog mesta i Borac iz Gornjeg Katuna sastale su se u okviru 4. kola Druge rasinske okružne lige.

Prethodnog vikenda fudbaleri Garevine remizirali su u duelu protiv Omladinca u Ugljarevu rezultatom 2:2, ali su se nakon derbija kola vratili na pobednički kolosek. 

U prvih 45 minuta susreta viđeno je po nekoliko prilika na obe strane, ali su mreže ostale mirne.

Nastavak susreta započinje ne baš lepim scenama. Naime, došlo je do sudara dva fudbalera, nakon čega je Štoper domaćina Vuletić doživeo povredu glave usled koje je morao da napusti igru.

Nastavak susreta donosi konkretniju igru Garevine, a kao rezultat takvog odnosa snaga domaćin stiže do rezultatske prednosti u 66. minutu. Nakon kornera, Petrović asistira Dušanu Savoviću koji udarcem sa dvadesetak metara trese mrežu Borca.

Pokušali su gosti što pre da stignu do rezultatskog egala, ali samo devet minuta kasnije Vojkan Petrović pogotkom završava akciju u kojoj su učestvovali Tatić i Toskić.

U samom finišu susreta fudbaleri Garevine ostaju sa igračem manje na terenu, s obzirom da je ranije u svlačionicu morao Karajović. Brojčanu prednost gosti koriste i pogotkom Slobodana Todorovića u zaustavnom vremenu uspevaju da smanje rezultatski zaostatak, ali vremena za izjednačenje više nije bilo.

Foto: FK Garevina

Pitanje pobednika je rešeno u finišu susreta

 

- Druga rasinska okružne liga, 4. kolo:

Garevina (Garevina) - Borac (Gornji Katun) 2:1 (0:0)

Strelci: D. Savović u 66. i V. Petrović u 75. minutu za Garevinu; S. Todorović u 90. minutu za Borac

Narednog vikenda, u 5. kolu Druge rasinske okružne lige ekipa Garevine gostuje u Velikoj Drenovi, dok će Borac u Gornjem Katunu ugostiti Mladost iz Donjeg Katuna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading