DEČAK (9) BRUTALNO UBIO MAČE NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Policajcima pozlilo dok su gledali snimak mučenja životinje! KOMŠIJE U ŠOKU, TRAŽE REAKCIJU NADLEŽNIH!

Autor:

Vesti

07.10.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uplašeni smo i za činjenicu u šta to dete odrasta, kaže jedna od žena iz kraja.

DEČAK (9) BRUTALNO UBIO MAČE NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Policajcima pozlilo dok su gledali snimak mučenja životinje! KOMŠIJE U ŠOKU, TRAŽE REAKCIJU NADLEŽNIH!

Foto: Shutterstock

Jeziva scena dogodila se u sredu uveče, u beogradskom naselju Bežanijska kosa, kada je devetogodišnji dečak ubio malo mače.

Lidija Antonić, koja se brinula o životinji, progovorila je o ovom događaju.

- To su mačići koje smo mi pronašli, pre možda nepunih deset dana, koje je neko odbacio. Jedno je veće, a jedno je bilo manje, doslovno toliko da staje u jednu šaku. Negovali smo ga svi, nosili smo ga naizmenično uveče da prenoći u toplom, hranili na špric. Deca iz kraja su ga vodila kod veterinara, i u toku su bili naši pregovori gde ćemo ih skloniti tokom zime - započinje priču Lidija.

Kako dodaje, u sredu, krenula je da baci đubre kada je videla povređenu životinju.

Snimak otkrio užas

- Komšinica je u sredu nahranila mače, i ubrzo sam ja sišla da bacim đubre kada sam videla mače kako leži preko činijica sa krvavom njuškicom. Odmah sam ga uhvatila i krenula da trčim kod veterinara, osećala sam mu srce, međutim, dok sam stigla, ono je izdahnulo - uznemireno prepričava sagovornica.

U međuvremenu je naišla i druga komšinica, kaže Lidija, koja je odmah otišla kod komšije iz prizemlja da pogleda kamere koje gledaju ulaz od zgrade.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Mače, Ilustracija

 

- Mi smo i policajcima rekli, uplašeni smo i za činjenicu u šta to dete odrasta. Ne mogu da pojmim šta dečiji mozak može smišljeno da učini. Pogledajte šta se dešava, čini mi se svakodnevno, ubistva među decom, najboljim drugarima, vršnjacima. Baš zato što to kreće od najranijeg detinjstva, mi to moramo sprečiti. Ako ti u kući ne možeš da naučiš dete najosnovnije, da ne sme nijednom živom biću tako nešto učiniti, pogotovu ne bespomoćnom. Meni bi kao roditelju, da je ne daj Bože to moje dete učinilo, to bio životni poraz. Ja ne znam kako bih sa tom činjenicom nastavila da živim“ - kaže šokirana žena.

Kako dodaje, komšije su želele odmah da odu kod roditelja deteta, ali su se ipak odlučili da je najbolje prijaviti sve nadležnim organima.

- Ja ne znam kako bismo reagovali da je bilo ko od nas naišao u tom trenutku. Policajci kada su videli, ostali su šokirani. Jedan od njih nije ni želeo da gleda ceo snimak. Nisu mi dali ni da sahranim mače, morali smo da čekamo zoo higijenu. Nekoliko nas, roditelja, dali smo izjavu policiji. Iako smo očekivali da će otići na adresu odmah po prijavi, oni nisu smeli jer im je procedura takva – da se dete ne bi uplašilo zbog uniforme. Kako nam je rečeno sada se čeka dalje postupanje policije, ali i Centra za socijalni rad - zaključuje Lidija za Republiku.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading