KARAMBOL U JUTARNJEM! Vendi zaratila sa teologom - Jovana Jeremić NAPUSTILA emisiju sa Majom Nikolić i zvala OBEZBEĐENJE!

Autor:

Zabava

07.10.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok okršaj pevačice i teologa, voditeljka sa gošćom napustila studio!

KARAMBOL U JUTARNJEM! Vendi zaratila sa teologom - Jovana Jeremić NAPUSTILA emisiju sa Majom Nikolić i zvala OBEZBEĐENJE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačice Vesna Vukelić Vendi i Maja Nikolić bile su gošće voditeljke Jovane Jeremić u emisiji "Novo vikend jutro", u okviru rubrike "Magija na estradi - ko ti to baje?". Jovana ih je upitala da li su imali iskustva sa crnom magijom, a vrlo brzo je došlo do haosa u studiju, kada se Vendi posvađala sa teologom Milošem Stojkovićem.

- Naravno. Postoje javni i tajni neprijatelji. Tajni su upravo ovi o kojima sam pisala u svojoj knjizi. To su ti takozvani unutrašnji neprijatelji. Oni mogu da budu i u familiji. Postoje dva duha - ili radiš za Boga ili za nečastivog. Ako radiš za nečastivog, sve ti smeta. Rđavom "k" i dlaka smeta. Ali su uvek sa osmehom na licu, tako ljubazni, fini ulaze u tuđu kuću - rekla je Vendi.

- Ja sam to doživela pre mesec dana - rekla je Maja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Gosti Jovane Jeremić o crnoj magiji

- Šta im je zajednički imenitelj? Nečista sila. Sveti apostol Pavle je o tome pričao. Ne smemo da budemo mlaki, moramo da se borimo. Uspeh je bomba koja se baca u zmijarnik - nastavila je Vukelićeva.

- Suština teme je - gde nema Boga, gde nema straha Božjeg, gde u duši nema Boga, uvek ima nedela. Šta je družina bez Boga do grupa bandita. Tako treba da postavimo stvari. Svuda i u estradi, i u medicini, i u crkvi, i u advokaturi. Svuda postoje i dobri i loši ljudi. Na nama je da sejemo to pozitivno seme. Kako se to postiže? Radom i trudom, ali to je jedno, podjednako je bitno i da postimo, da se ispovedamo, pričestimo... Da naš trud upotpunimo - nadovezao se Miloš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Miloša i Vendi

Jovana Jeremić je morala da izvadi zvono, jer su gosti krenuli da se prepucavaju oko uloge crkve u društvu.

- Da li igrate po stolovima goli? Da li su to hrišćanske vrednosti? - pitao je Miloš.

- Sada ste pokazali pravo lice! Vi ste đavo u jagnjećoj koži, sada ste zlonamerni! Takvi predstavljate crkvu? - odbrusila je Vendi.

- A koga Vi predstavljate? - upitao je teolog.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana pokušava da smiri situaciju

- Pobednika na Šabačkom vašaru, a Vi niste ni prošli pored. Ne možete tako o Šabačkom vašaru. Ko je prvi kupio moju knjigu? Iguman manastira Krka Sevastijan! A onda se pojavi gospodin Miloš, đavo u jagnećoj koži! Kako Vas nije sramota? Imate srce kao pauk! - odgovorila je pevačica.

- Vi ste sramota za Srbiju! Ovako ne sme da izgleda jedna Srpkinja - poručio je teolog.

- Ovako ne treba da izgleda neko ko posti! Debeo, đavo izlazi iz njega! Goli ste na jeziku, propagirate đavola! - nastavila je Vukelićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Vendi i Miloš nastavljaju sa prepucavanjem

Jovana je ponovo izvadila zvono, a Maja je ustala i pokušala da smiri situaciju. Kako se situacija nije smirivala, Maja i Jovana su otišle i obratile u kameru.

- Trebaće nam obezbeđenje - rekla je Jovana.

- Ljudi, ja nisam došla da slušam ovo, da li je ovo moguće? Draga, ti si voditeljka, savladaj ih! - poručila je Maja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana i Maja napuštaju studio

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading