ODLAŽE SE VEČITI DERBI? Ne, razlog NIJE SUDIJA

Autor:

Sport

26.09.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanična potvrda se još uvek čeka, ali je gotovo izvesno donošenje ovakve odluke.

ODLAŽE SE VEČITI DERBI? Ne, razlog NIJE SUDIJA

Foto: Starsport

Duel Partizana i Crvene zvezde neće se igrati u sredu od 19 časova, odnosno u Humskoj neće biti 171. večitog derbija! Iako zvanične potvrde još nema, skoro sasvim je izvesno da će se meč večitih rivala odložiti zbog tragičnih dešavanja na Kosovu i Metohiji.

Razlog za odlaganje mogla bi da bude situacija na Kosovu i Metohiji. Naime,, u tragičnom događaju u Banjskoj, u opštini Zvečan, ubijena su četvorica Srba, te je zbog toga u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji proglašena trodnevna žalost koja će trajati 26, 27. i 28. septembra. Navodno su predstavnici oba kluba u kontaktu sa državnim organima i ostaje da se vidi da li će se večiti derbi odigrati u planiranom terminu ili neće. Ono što je sigurno je da bi konačna odluka morala da se donese uskoro. Pored večitog derbija moglo bi da bude odloženo čitavo deveto kolo Super lige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading