"NAD POLJEM NEBO I NA NJEMU MOJ DRUG" Stradali Srbin bio prijatelj Igora Kojića - zajedno posetili manastir Gračanicu, objava SLAMA SRCA!

Autor:

Zabava

26.09.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan N, Srbin koji je stradao na Kosovu i Metohiji, bio je prijatelj Igora Kojića!

"NAD POLJEM NEBO I NA NJEMU MOJ DRUG" Stradali Srbin bio prijatelj Igora Kojića - zajedno posetili manastir Gračanicu, objava SLAMA SRCA!

Foto: Instagram.com

U incidentu na severu Kosova i Metohije stradalo je više Srba, a ubijeni Stefan N. bio je prijatelj Igora Kojića, sina pevača Dragana Kojića Kebe. Igor se oglasio i podelio sliku sa njim na svom Instagram profilu.

Oni su jednom prilikom zajedno posetili manastir Gračanicu, gde su napravili zajendički selfi.

- Polje kao nijedno, nad njim nebo, pod njim nebo i na njemu moj drug - napisao je Kojić u dirljivoj objavi na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Igor Kojić i Stefan N. ispred manastira Gračanica

Stefan N. je prekjuče ranjen i podlegao je povredama od metka Kurtijevih specijalaca u napadu u Banjskoj. Imao je 31 godinu, bio porodičan čovek i živeo sa ženom i troje mališana, otkrio je izvor blizak porodici.

- Porodica je u agoniji zbog svega što su doživeli, a teroru Aljbina Kurtija očigledno nema kraja, s obzirom na to da Kurtijevoj armiji nije dovoljno što su mladića lišili života, te sada porodici ne dozvoljavaju da preuzmu telo i oproste se kako treba - navodi izvor blizak Stefanovoj porodici za Republiku.

Republika

Foto: Tanjug/AP, Wikipedia

Banjska

Za Stefana kažu da se bavio sportom i da je bio dečko za primer i bez ikakve mrlje.

Njegovi prijatelji, opraštali su se na društvenim mrežama od njega potresnim rečima upućujući porodici iskreno saučešće: "Hvala ti junače. Bog ti dao Carstvo Nebesko". U obračunu sa takozvanom kosovskom policijom u Banjskoj stradali su i I. M. i B M. iz Leposavića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading