OBRADOVIĆ PUSTIO KOŠARKAŠA DA ODE IZ KLUBA: Budućnost nova adresa

Autor:

Sport

26.09.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bio kalibar za srpskog trenera i Evroligu, ali može da pomrsi račune u AdmiralBet ABA ligi.

OBRADOVIĆ PUSTIO KOŠARKAŠA DA ODE IZ KLUBA: Budućnost nova adresa

Foto: www.profimedia.rs

Željko Obradović u zagrljaju sa Sašom Obradovićem

Budućnost se ozbiljno priprema da pokuša da pomrsi račune Crvenoj zvezdi Meridianbet i Partizanu u AdmiralBet ABA ligi. Crnogorski predstavnik zbog toga je doveo potencijalno veliko pojačanje i to direktno iz Evrolige i iz gnezda srpskog trenera.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Joan Makundu

Joan Makundu prelazi iz redova Monaka gde ga je trenirao Saša Obradović u Budućnost. Povremeni francuski reprezentativac stiže u Podgoricu, a pre Monaka ponukao je u akademiji Šolea. On je prošlog leta potpisao četvorogodišnji ugovor sa "kneževima", za koje je odigrao osam mečeva u Evroligi, a 35 u francuskoj Pro A ligi i bio deo tima koji je osvojio istorijsku titulu prvaka. Međutim, to očigledno nije bilo dovoljno.

Podsetimo, Saša Obradović i ove sezone planira da napadne fajnal-for Evrolige, ali da oe i korak dalje i pokuša da osvoji titulu. S druge strane, Budućnost godinama gleda u leđa Partizanu i Crvenoj zvezdi Meridianbet, pa čini sve da se pojača i bude konkurentna Evroligašima. Recept je očigledno dovođenje košarkaša iz evroligaških ekipa koji u njima nisu imali značajnu ulogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading