SJAJNE VESTI ZA OBRADOVIĆA: Vraća se NAJVEĆE POJAČANJE!

Autor:

Sport

19.09.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo pre vremena..

SJAJNE VESTI ZA OBRADOVIĆA: Vraća se NAJVEĆE POJAČANJE!

Foto: Starsport

Džordan Lojd

Košarkaš Monaka Džordan Lojd rekao je za da će se posle operacije leđa vratiti na teren brže nego što se očekivalo i da bi mogao da zaigra već u oktobru.

- Sa leđima se nikad ne zna, može jedan dan da bude dobro, a već sutra loše. Srećom, povreda nije bila ozbiljnije prirode, što je odlično. Zadovoljan sam, operacija je odlično prošla. Već se osećam bolje i radujem se povratku na teren. Neću žuriti sa povratkom, želim da budem maksimalno spreman, ali očekujem da se vratim na teren u oktobru što znači da neću propustiti mnogo utakmica - rekao je Lojd.

Amerikanac je preskočio start francuskog šampionata, a kad je u pitanju Evroliga, očekuje se da Lojd sigurno ne igra u prva dva kola, na gostovanju Valensiji 6. oktobra i kod kuće protiv Virtusa, 13. oktobra.

Republika

Foto: Starsport

Džordan Lojd u dresu Zvezde Meridianbet

 

Podsetimo, Lojd je bio jedan od najboljih igrača elitnog takmičenja u Evropi, pošto je u proseku beležio 12,3 poena, uz 2,4 skoka i 2,7 asistencija po meču, za prosečan indeks korisnosti od 13,4.

Dovodio se Lojd ovog leta u vezu sa Zvezdom Meridianbet, ali je obeštećenje od 700.000 evra bilo preveliko za čelnike kluba sa Malog Kalemegdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading