SADA I ZVANIČNO: Duško Ivanović TRLJA RUKE - Zvezda Meridianbet dovela NOVO POJAČANJE!

Autor:

Sport

23.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako se sklapaju kockice na Malom Kalemegdanu.

SADA I ZVANIČNO: Duško Ivanović TRLJA RUKE - Zvezda Meridianbet dovela NOVO POJAČANJE!

Foto: Starsport

Starsport

Duško Ivanović, trener Crvene zvezde Meridianbet, dobio je novo pojačanje u svom stručnom štabu, pošto je Đorđe Lazarević novi član crveno-belih.

Lazarević će u stručnom štabu Duška Ivanovića biti zadužen za skauting, kao i za video analizu. Već 15 godina je Lazarević u košarci, poseduje i FIBA i crvenu trenersku licencu, a iza sebe ima  bogatu internacionalnu karijeru, zato što je radio u Kini, Poljskoj, Francuskoj i Bahreinu.

Takođe, ovo mu neće biti prvi evroligaški klub u kom će raditi, jer je bio član i Monaka.

Tako je, posle Tomislava Tomovića i Artura Alvaresa, Duško Ivanović dobio novog člana svog stručnog štaba, koji je čini se sada kompletiran.

Što se tiče igračkog kadra, tu se i dalje očekuju neka nova imena. Za sada su stigli Dejan Davidovac, Marko Simonović, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Džoel Bolomboj, Rokas Gidraitis, Majk Tobi, Šabaz Nejpir i Brazilac Jago Mateus Dos Santos.

Ipak, čini se da na Malom Kalemegdanu još nisu završili, pošto se sa crveno-belima povezuju i Aleksej Šved, legendarni ruski košarkaš, kao i Vil Klajburn, krilo Anadolu Efesa, a navijači se nadaju da bi makar jedan od njih dvojice mogao put prestonice Srbije.

U narednim danima ćemo videti ishod ovih potencijalnih transfera, ali je već sada jasno, Zvezda Meridianbet će imati jači tim nego lane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading