DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda Meridianbet ŽELI jednog od NAJBOLJIH igrača Evrolige!

Autor:

Sport

12.08.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogli bi crveno-beli da dobiju veliko poačanje pred start sezone.

DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda Meridianbet ŽELI jednog od NAJBOLJIH igrača Evrolige!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet će u novu sezonu Evrolige ući sa poptuno drugačijim timom u odnosu na prošlu godinu, pošto je na Mali Kalemegdan stiglo već devet novih košarkaša.

Prvi je u Beograd došao Dejan Davidovac, a za njim su u ekipu Duška Ivanovića stizali i Miloš Teodosić, Adam Hanga, Marko Simonović, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Giedraitis, Šabaz Nejpir i Jago dos Santos.

Ipak, jasno je da tim i dalje nije kompletiran, a crveno-beli traže igrače na još dve pozicije, beku i krilnom centru.

Nekoliko se igrača već spominjalo na poziciji "dva", šuškalo se o dolasku Korija Higinsa, zatim i Frenka Nilikine, a jedan od igrača koji je bio velika želja navijača je Džordan Lojd, koji je već jednom nosio dres Zvezde Meridianbet.

Foto: Starsport

Džordan Lojd u crveno-belom dresu

Kako MaxBet sport saznaje, upravo je ekipa sa Malog Kalemegdana kontaktirala Lojda, koji bi vrlo lako mogao da ostane bez minuta u ekipi Monaka naredne sezone, pošto je u Kneževinu stigao Kemba Voker, a tu su i dalje i Majk Džejms i Eli Okobo.

Lojd je prihvatio uslove crveno-belih, međutim problem predstavlja činjenica da Amerikanac i dalje ima godinu dana ugovora, a da bi beogradski velikan morao da plati 700.000 evra otkupnu klauzulu, ako želi da u svojim redovima vidi sjajnog košarkaša.

Inače, Lojd je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača elitnog takmičenja u Evropi, pošto je u proseku beležio 12,3 poena, uz 2,4 skoka i 2,7 asistencija po meču, za prosečan indeks korisnosti od 13,4.

Videćemo u narednim danima rasplet ove situacije, a kako se sezona svakim danom bliži, treba uskoro i očekivati novo ime u redovima Crvene zvezde Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading