EMOTIVNE SCENE DEJANA DRAGOJEVIĆA SA MAJKOM: Ovo mu je najviše falilo tokom braka sa Dalilom!

Autor:

Zabava

12.08.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević se pomirio sa majkom Biljanom i daje sve od sebe da nadoknadi propušteno!

EMOTIVNE SCENE DEJANA DRAGOJEVIĆA SA MAJKOM: Ovo mu je najviše falilo tokom braka sa Dalilom!

Foto: ATA Images/M.M., Youtube.com/Dejan Dragojević

Nakon žestokog medijskog rata sa Filipom Carem, Dejan Dragojević odlučio je da se odmori i opusti, pa je uzeo zasluženu pauzu od svega, spakovao kofere i otišao na letovanje.

Njemu je društvo pravila majka Biljana, koja je objavila snimak sa mlađim sinom i pokazala kako zajedno uživaju na plaži, uz muziku i prijatelje.

Da podsetimo, Dejan dugo nije imao komunikaciju sa porodicom, kada je odlučio da stupi u brak sa Dalilom, a nakon njene javne prevare i razvoda, Dragojević je obnovio porodične odnose i sada se trudi da sve nadomesti.

 

 

Oni su đuskali i veselili se, a Dejan nije skidao osmeh sa lica, pa je više nego očigledno da je pobedniku Zadruge 5 sada sve po volji i da mu je upravo porodica falila da bude potpuno srećan i zadovoljan.

Biljana je odmah podelila ovaj snimak putem svog Instagram profila, kao uspomenu za ceo život, a fanovi su komentarisali ovaj divan prizor.

Republika

Foto: Youtube.com/Dejan Dragojević

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading