DEJAN DRAGOJEVIĆ OBJAVIO VIDEO SA SVADBE: Mladence sačekalo specijalno iznenađenje, Veternik kompletno okićen!

Autor:

Zabava

15.07.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan se na svadbi latio i mikrofona, ne može da sakrije sreću!

DEJAN DRAGOJEVIĆ OBJAVIO VIDEO SA SVADBE: Mladence sačekalo specijalno iznenađenje, Veternik kompletno okićen!

Foto: youtube.com/printscreen

Porodica Dragojević danas ima veliki povod za slavlje. Oni su organizovali svadbu povodom venčanja njihove sestre Suzane, koja se udala za dugogodišnjeg izabranika pre dva dana.

Porodica Dragojević je ukrasila porodičnu kuću u Veterniku posebnim detaljima za svadbu, belim, roze i zlatnim ružama, cvećem, roze baldahinom specijalno za mladence i balonima.

Barske stolove prekrili su belim stoljnjacima koji se nalaze pod belim šatorom, a neki se mogu naći i pored mesta koje je obezbeđeno za Di-džeja i muzičare.

Ponosna braća, Dejan i David, kao i majka Biljana, od jutros su na nogama i spremaju slavlje kako bi sve prošlo bez i jednog propusta.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

U toku pripreme veselja, Dejan se latio mikrofona te snimio Davida i sebe kako pevaju pesmu “Plitak potok” od pevačice Biljane Jevtić.

Podsetimo, pre dva dana Suzana se venčala za dugogodišnjeg izabranika. Majka Biljana je objavila emotivne kadrove sa ćerkinog venčanja i raznežila sve svoje pratioce, a komentari i čestitke su se samo nizali.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading