ORGANIZATORI DONELI ODLUKU: Evo kada Đoković i Alkaraz igraju za TROFEJ na Vimbldonu!

Autor:

Sport

15.07.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski meč godine u Londonu.

ORGANIZATORI DONELI ODLUKU: Evo kada Đoković i Alkaraz igraju za TROFEJ na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković i Španac Karlos Alkaraz sastaće se u nedelju u finalu Vimbldona.

Od objavljivanja žreba, svi su priželjkivali reprizu polufinala Rolan Garosa, a publika u Londonu će imati priliku da uživa u pravom spektaklu na Centralnom terenu vimbldonskog kompleksa.

Sada su organizatori i objavili satnicu sutrašnjeg programa, a kao što se i očekivalo, Srbin i Španac će na teren u 15 časova po našem vremenu, odnosno u 14 časova po londonskom.

Ovoga puta, Britanci nisu želeli da idu protiv tradicije, pa će meč godine, što će sigurno predstavljati sutrašnji duel, početi u vreme u koje uvek počinju finala muškog singla na najprestižnijem teniskom turniru na svetu.

Nakon ovog meča, na teren će i žene, koje će u velikom finalu odlučiti osvajača u dubl konkurenciji. Sa jedne strane će biti Su Vej Hsieh i Barbora Štricova, dok će njihove rivalke biti Eliz Mertens, odnosno Storm Hanter.

Podsetimo, Đoković i Alkaraz su se do sada dva puta sastali u karijeri. Prvo je Španac slavio u polufinalu Mastersa u Madridu prethodne godine, dok mu je Nole uzvratio istom merom, u polufinalu ovogodišnjeg Rolan Garosa.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading