ZBOG ĐOKOVIĆA SE SVAĐAO SA JOVIĆEM! As Majamija ne krije za koga će NAVIJATI u finalu Vimbldona! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.07.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač tima sa Floride oduševljen je teniserom sa Majorke.

ZBOG ĐOKOVIĆA SE SVAĐAO SA JOVIĆEM! As Majamija ne krije za koga će NAVIJATI u finalu Vimbldona! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Džimi Batler

Dok će cela Srbija, veliki deo Evrope i pozamašan broj navijača po celom svetu navijati u nedelju za najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića, srce prve zvezde Majamija Džimija Batlera biće uz Karlosa Alkaraza!

Najbolji košarkaš ovogodišnjeg NBA finaliste, koji je u finalu dobio lekciju od Jokićevog Denvera i izgubio s 1:4 u seriji, odavno je pokazao veliku ostrašćenost prema igrama momka iz Mursije.

To svedoči i scena iz juna, uoči pete utakmice u "Bol areni", kada su se srpski reprezentativac Nikola Jović i njegov saigrač Batler posvađali oko toga ko je teniski GOAT. Bivši košarkaš Mege je tvrdio da Đoković nema konkurenciju, dok je Džimijev glas bio na strani "Karlitosa".

Tokom ovog Vimbldona, Džimi Batler je objavio snimak iz Kine, gde prati meč i slavi pobedu Alkaraza protiv Danila Medvedeva iz Rusije (3:0) i plasman Španca u veliko finale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading