BRITANCI NAPRAVILI NOVI SKANDAL! Dok Đoković PIŠE ISTORIJU, oni govore o NATO BOMBAMA!

Autor:

Sport

15.07.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tekst prestižnog Rojtersa potresao je tenisku javnost.

BRITANCI NAPRAVILI NOVI SKANDAL! Dok Đoković PIŠE ISTORIJU, oni govore o NATO BOMBAMA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković na korak je od pisanja novih stranica teniske istorije.

Srbin je stigao do finala Vimbldona gde će se u nedelju od 15 časova sastati sa Špancem Karlosom Alkarazom.

Ako stigne do trijumfa, Nole će osvojiti prestižni turnir u Londonu po osmi put, a isto tako u svoje vitrine uneće i 24. grend slem pehar.

Do finala je Đoković stigao na dominantan način, uz samo dva izgubljena seta, a posle pobede u polufinalnom meču protiv Janika Sinera (6:3, 6:4, 7:6) prestižni britanski Rojters napisao je skandalozan tekst sa naslovom "Teniski nezasiti Đoković spreman za ultimativni obračun sa Alkarazom".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Sam naslov nije preterano sporan, ali sadržaj definitivno jeste - umesto o uspesima Đokovića, u prvi plan je ubačeno njegovo detinjstvo i NATO bombardovanje iz 1999. godine! 

Po prvi put u karijeri, Đoković stoji sam na vrhu liste muškaraca koji su osvajali grend slemove, nakon što je prošlog meseca osvojio Otvoreno prvenstvo Francuske i obezbedio 23. veliku titulu, jednu više od Rafaela Nadala. Ali to dostignuće je samo podstaklo želju Novaka Đokovića (36). S obzirom na to da je svoje veštine usavršavao u isušenom bazenu preuređenom u improvizovani teniski teren dok je NATO bombardovao Beograd 1999. godine, nije teško razumeti zašto mu osvajanje najvećih nagrada u tenisu toliko znači - stoji u skandaloznom tekstu u kom se navodi i da se Đoković nalazi na jedan korak od izjednačavanja Federerovog rekorda sa osam titula na Vimbldonu, kao i da 24. grend slem titula značila da je sustigao Margaret Kort.

Zaista, novi skandalozan tekst Britanaca koji ne daju Novaku mira, ali će Đoković imati priliku da im još jednom održi lekciju već u nedelju popodne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading