OVE STARLETE SU TOTALNO PROPALE: Bile su lica sa naslovnica, a sada žickaju pare na Tik-toku i Onlifansu (FOTO)

Autor:

Zabava

15.07.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija, Ava Karabatić, Anđela Veštica i Jelena Krunić primeri su devojaka koje nisu iskoristile svojih pet minuta slave na pravi način. Kad su se pojavile na javnoj sceni, uspele da zauzmu medijski prostor koji je do tada pripadao samo velikim zvezdama, a sada ih više niko i ne zna.

OVE STARLETE SU TOTALNO PROPALE: Bile su lica sa naslovnica, a sada žickaju pare na Tik-toku i Onlifansu (FOTO)

Foto: ATAImages, ST/V. LUKIĆ, RTV Pink

Jelena Krunić, Anđela Veštica, Ava Karabatić

Nekada atraktivne starlete Nataša Šavija, Ava Karabatić, Anđela Veštica i Jelena Krunić danas nisu ni bleda senka onih na koje su svojevremeno padali muškarci širom regiona.
Iako se mnogima nije svidelo kada su se, zahvaljujući rijaliti-programima, u nekom momentu pojavile na javnoj sceni i uspele da zauzmu medijski prostor koji je do tada pripadao samo velikim zvezdama, one su se dugo zadržale na svim naslovnicama tabloida. Nekoliko godina kasnije, većina tih starleta nije iskoristila svojih pet minuta slave, pa se nekih od njih više niko i ne seća, dok su neke opstanak u javnom svetu potražile na stranicama za odrasle kao što je Onlyfans.

Anđela Veštica na popustu

Foto: ATA Images

Anđela Veštica daje popust na sadržaj koji objavljuje na Onlifansu

Lepuškasta Anđela Mitkovski, poznata pod umetničkim imenom Anđela Veštica, bila je egzotična pojava s ogromnim grudima i tetovažama po celom telu. Harala je neko vreme, pravila pometnju na estradi, tukla se, krala momke pevačicama, bila u rijalitiju i po svim najgledanijim emisijama. Tokom korone Anđela je naglo prikočila i odjednom nestala iz medija. Bacila se na Onlyfans, a onda i na Tik-tok, gde zajedno s dečkom ne bira sredstva da dođe do novca. Od seks-bombe interesantne medijima i fantazije muškaraca, Veštica je došla do toga da nudi popuste na postove na Onlyfansu i traži novac putem Tik-toka.

Šavija jede buđav hleb

Republika

Foto: ATAImages

Nataša Šavija pre prebijanja bila jedna od najlepših starleta

Starleta Nataša Šavija odnedavno je ponovo u žiži javnosti, ali, nažalost, zbog nemilog događaja sa Stefanom Karićem, kog sumnjiči za telesne povrede od kojih joj je deformisano lice. Bila je fatalna kada se pre nekoliko godina pojavila na javnoj sceni. I žene i muškarci su se divili njenoj lepoti. U početku je ova Novosađanka osvajala prirodnim izgledom, koji je kasnije narušila silikonima, ali je i dalje ostala na meti raznih biznismena i muškaraca iz svih sfera javnog života.

Sliku o sebi posebno je pokvarila kada je jela buđav hleb u lajvu na društvenoj mreži, a zatim se i ona bacila na Onlyfans, koji je najbrži način da se dođe do novca na osnovu golotinje i provokativnih sadržaja. Trenutno se oporavlja od povreda koje je prilikom prebijanja zadobila početkom maja, a u četvrtak je hospitalizovana zbog još jedne operacije u nizu.
Republika

Foto: printskrin

Nataša Šavija snimala kako jede buđav hleb

Jelena Krunić se ugojila i izobličila

Republika

Foto: RTV Pink

Jelena Krunuć bila je prezgodna plesačica kada se pojavila na javnoj sceni

Go-go igračica Jelena Krunić pravila je haos kada se pre desetak godina pojavila kao prezgodna plesačica. Pojavljivala se u mnogim spotovima domaćih pevača, bila je najtraženija na splavovima, gde je igrala po celu noć i svi su dolazili da vide kakav je to zmaj od devojke. Čim je zašla po rijaliti-programima, njena igračka karijera pala je u drugi plan. Počela je da se goji, skraćuje kosu i stavlja sve više pirsinga na telo. Danas nije ni bleda senka one seks-bombe koju su svi zapazili.

Foto: instagram.com/jelena_krunic

Jelena Krunuć se sada zapustila i ugojila

Ava Karabatić se propila i nestala!

Republika

Foto: Promo

Ava Karabatić je nedavno za naš portal otvorila dušu o svojim psihičkim krizama 

Hrvatica specifičnog smisla za humor Ava Karabatić bila je jedna od najlepših starleta u regionu dok se nije propila i upala u psihičke krize, o kojima je i sama nedavno progovorila za Republiku.

Plava kosa, svetle oči i graciozno držanje bili su njeno oružje za osvajanje javne scene, ali i srca muškaraca. Kad se pojavila, svi su želeli da znaju nešto o njoj. Bila je najpoželjnija devojka među starletama koje su karijeru započele u rijaliti-programima. Neuspešno se završio njen pokušaj da se snađe u voditeljskim vodama, a ogranizovala je i izložbe slika koje je, navodno, ona naslikala. Danas se leči od alkoholizma i potpuno se povukla iz svih javnih poslova kojima se bavila.

Foto: Instagram.com

Ava Karabatić je doskoro bila jedna od najpoželjnijih starleta

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading