SAZNAJEMO KAKO JE MONSTRUM ODVEO NIZAMU DA JE UBIJE: Oteo je odavde i otišao sa njom u vikendicu

Autor:

Hronika

12.08.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego što je presudio sebi, serijski ubica iz pakla Nermin Sulejmanović (35) zavio je juče Gradačac u Bosni i Hercegovini u crno.

SAZNAJEMO KAKO JE MONSTRUM ODVEO NIZAMU DA JE UBIJE: Oteo je odavde i otišao sa njom u vikendicu

Foto: Printscreen/Drustvene mreze

Nizima Hećimović, Nermin Sulejmanović

Pored uživo prenosa ubistva svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, Sulejmanović je u krvavom piru ubio i oca i sina (23), Džengiz Ondera i Džengiz Denisa, koje je dobro poznavao, te je nakon toga ranio i jednu žensku osobu, majku i suprugu ubijenih.

U masovnoj pucnjavi u Gradačcu su ranjeni i jedan građanin i policajac, Husein Kotorić, koji je pušten na kućno lečenje nakon što je zbrinut u lokalnoj bolnici.

Nizama, čije je ubistvo krvnik emitovao na Instagramu, nekoliko puta je prijavljivala Nermina za nasilje, poslednji put pre četiri dana. Ubica je nekako saznao za prijavu, što je Nizamu koštalo života.

Republika

Foto: A.Bešić/Dnevni AVAZ

 

 

Kako saznajemo, Sulejmanović je Nazimu oteo od tetke i odvezao u vikendicu gde je počinio ubistvo.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading