ŽELJKO OBRADOVIĆ PRIZNAO: Partizan ZBOG POVREDE ostao BEZ POJAČANJA!

Autor:

Sport

18.09.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija oko krilnog centra je jasnija..

ŽELJKO OBRADOVIĆ PRIZNAO: Partizan ZBOG POVREDE ostao BEZ POJAČANJA!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle meča Partizana i Mege u četvrtfinalu Admiral bet ABA Superkupa da Danilo Nikolić više nije sa crno-belima.

Mnogi su bili iznenađeni kada su na startu priprema ugledali bivšeg košarkaša Budućnosti, međutim on više nije sa crno-belima.

Republika

Foto: Budućnost Voli

Danilo Nikolić

 

Trener Partizana dao je objašnjenje ove situacije.

- Danilo Nikolić se nažalost povredio na pripremama, problem sa istegnućem mišića. Spremni smo bili da mu pomognemo u oporavku, međutim on se odlučio da to nije potrebno i izgleda da je u Podgorici, da je došao, tako da nije sa nama. U trenutku kad smo razgovarali da dođe sa nama na pripreme bilo je dobro i njemu i nama, nažalost desilo se to nakon 5-6 dana. Imao je taj bol i kada je otišao u Beograd na magnetnu rezonancu videlo se da to iziskuje desetak dana pauze, tako da se nadam da će se oporaviti i želim mu sve najbolje - rekao je Željko Obradović.

Partizan je savladao ekipu Mege u četvrtfinalu Admiral bet ABA Superkupa rezultatom  89:78 (25:25, 26:18, 16:24, 22:11), a protivnik u borbi za finale biće im Igokea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading